Ha! One step in the right direction!

Jag fick tillbaka min datorsladdladdare idag, hurra - tack mamma & pappa!

Nyss hade jag tenta i makro, jag är 100% säker på att jag har alla rätt på två stycken 10-poängare, så det känns bra. Sen var det ju en del frågor som man mest skrev på. Världens äldsta trick - man ordbajsar allt man kan och så tänker läraren "amen han har ju iallfall koll på nåt verkar det som, han får några poäng". Tralalala....

Jag satt i fyra timmar. Jag kan inte sitta still så länge, det är nåt i mig som går sönder. Jag börjar lägga till massa smileysar i svaren och ibland avslutar jag med att skriva "HURRA!" när nåt är bra! Det gjorde jag idag ^^ "...investeringarna ökar vilket gör att de måste anställa fler arbetare, arbetslösheten sjunker och de nya arbeterna får inkomst som de kan spendera och allt går i en uppåtgående spiral, HURRA!"

Sen så slutade jag snabbt att skriva innan nån börjar prata om inflation. Inflation är nämligen inget problem i min utopi. Hmpf!

Nu ska jag ta fram mina ekonomistyrningsböcker, ny tenta på fredag stundar och därefter... frihet! Fri som Adebayor mot Newcastle, fri som tandvården i västergötland, fri som vargen i Ryssland, fri som i HQ 3; Spekers corner på Rhodos - det är frihet, ja, jag ska njuta i två veckor! MASSOR!


HQ 3, Speakers corner


1863 invidges världens första tunnelbana i London. Sträckan gick mellan Paddington och Farringdon och kallades The Metropolitan Line vilket har givit upphov till andra städers benämning på tunnelbana, metro.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är Ekonomistyrning skoj? tror jag läser det som nästa kurs...

2009-01-12 @ 20:41:13
Postat av: Pontus

Det är ungefär som ärtsoppa, om du håller för näsan och tänker på tacos så funkar det.

Postat av: olivia

man ska inte ha för långa prov... jag får alltid fett dålig humor på de sista uppgifterna, o då händer de ju att man skriver de sämsta svaren möjliga. Som en fråga där man ska ta reda på vad A/C blir. Mitt svar? Air Condition. Vilken tur att vi har en ny lärare, hon får säkert att underbart första intryck av mig. Hurra!

2009-01-22 @ 16:52:13
URL: http://agapes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback