Godmorgon, det är Pontus

Ibland när man går o handlar så blir det ibland en jättekonstig kombination, nu kanske man inte tänker på att kassören noterar det här - men när jag var kassör på ICA så hade jag ibland tunga problem med det där. Jag tänkte igenom versioner och blev Flicka_12 omedelbart: "124,5:- hihihihi, blev det hihi hoho bra så?"

I lördags när jag var på ICA-maxi o handlade två kilo apelsin, en tub stark senap och en ask med bonjour-ost med smak av gräslök. Då, då fick jag blicken av kassören! Jag vet vad hon tänkte: "Ha, två kilo apelsin o en flarra senap, ere fest eller? Är han sån där jävla vegan som bara äter grönt mån tro..., ha, ja titta på lockarna, nog är han djurvän också det lilla livet..."
Jag gav omedelbart en blick tillbaka som sa: "Hörre du, du kanske borde byta kassa så att du sitter vänd åt andra hållet, din ena arm är sjukt, asså helt stört sjukt större än den andra för alla varor du lyft med den. Du är som dålig grafik, som nintendo 8-bitars, hade jag inte fått "vegan-blicken" av dig så hade du fått en apelsin & en kram." Sen tog jag kvittot och stegade iväg. Hmpf. Djurvän?

Jag har för övrigt en fråga till allmänheten: När ni köper nya smörpaket, drar ni bort det här "skyddspappret" eller tar ni bort det var eftersom smöret tar slut?
Benvärmare är inte något nytt påfund. I 1800-talets Finland kallas de för benholkar och skyddade vaderna från ris och åkerstubb.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Överdraget dras bort för att man ska kunna dra smörkniven längs med hela paketet. Det värsta som finns är gropar i smörpaketet.

2009-01-19 @ 11:00:21
Postat av: Max

Exakt!!!

2009-01-19 @ 13:06:28
Postat av: Pontus

Absolut rätt svar. Jag ställde den till synes retoriska frågan för att nån som drog av överdraget allt eftersom skulle argumentera för sitt dumma sätt. Låt oss hoppas att denna tystnad är ett tecken på att de skäms öfver sin dumhet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback