Sagan om Lindberg

Extended version. Based on a true story.

Det är nyår. Det är stor fest. Jonas Lindberg a.k.a Satans Portvakt har investerat sina 1200 riksdaler för en kommande succéfest! Förväntningarna har varit skyhöga och tillslut sitter en leendes Lindberg på buss med entourage påväg upp mot Café Opera.
Väl där inne möts han utav trevlig personal och blir serverad ett glas mousserande vin. Han spanar glatt ut över kungsträdgården, riddarfjädern & vidare mot kungliga slottet. Omedvetet visslar han nationalsången medan han pekar på en kypare med sitt lillfinger, därefter på hans tomma glas och återigen på kyparen. Människor konverserar med Jonas. Han konverserar inte tillbaka. Det glänser om hans ögon. Rappt drar han glaset åt sidan så att kyparen fortsätter att hälla det mousserande vinet på golvet och med ett "fnuff" vänder sig Lindberg om och tittar ner i glaset. Smakar lite lätt och tänker efter...
Smörkola. Ekfatslagrad. En touch av mandarin och lavendel. Värdigt en konung. Givfetvis.

Middagen serveras. Ankbröst, oxfilé & créme brûlée. Utsökt.
Helrör dukas fram, Lindbergan blir mer och mer slirig, ännu ett helrör - hur gick det till? Tänker Linbergan nöjjt innan han muttrar "...ödets vilja..." och fyller på ett glas.

Vägg i vägg har ett gay-sällskap hyrt in sig, vi ser inte dom, dom ser inte oss, vi ska inte ner till cafét fören vid 1 och då förvandlas operaterassen till ett rejält böghus.

Plötsligt känns det inte bra för Lindbergan. För mycket av det goda? Klockan 23:23 barrikerar sig Jonas inne på toaletten.
Klockan slår 12 och Stockholm exploderar i färger, folk tittar ut hur dom grandiösa fyrverkerierna exploderar och speglas i riddarfjädern, allt är så perfekt! Men Lindbergan syns inte till?
Han har hastigt drabbats av (vad han själv senare påstår) vinterkräksjukan! Klockan slår 01:00 och sällskapet går ner till Cafét. Jonas följer inte med. Jonas sitter på en toalett där det plötsligt bara kommer in fulla bögar och skriker om make-up, stringkallingar och ramsor såsom: "FULLT ÖS, BÖGEN ÄR LÖS!" Det enda Jonas kunde roa sig med var att försöka pricka in sina spy-ljud under "ÖS" och "LÖS".  

Klockan slår plötsligt 03:00 Cafét stänger och ingen har sett Jonas. Bögarna festar för fullt vid operaterassen, den var bokad till 05:00. Lindbergan ligger kvar till 05:00 i ett perfekt S runt toaletten med en halvtuggad, halvnedsmält oxfilé i mungipan.

Och för att göra den långa historien kort: Jonas Lindberg fick njuta av maten två gånger i och med att han drog iväg sin dyraste spya någonsin. Detta status behöll han i 5 timmar och till det bjöds bögfnitter & skvaller! Ett jädra gott nytt år på den pysen ;)

CJ Pontus Sjögren


Merkurius susar genom universum med en hastighet av ungefär 172248 km/tim.

Kommentarer
Postat av: J

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH;D välskrivet as usual Pontus. Sänder mina kondoleanser till dig Jonas.

Postat av: Pontus

Tack ;) Det är inte bara Lindbergan man kan ha roligt åt - vad tänkte Vesper på när han hånglade med 62-åringen? Jag kan inte finna några svar nånstans, jag är bara förvirrad, road & äcklad på samma gång :D

2009-01-01 @ 23:09:14
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Pacs

Pontus jag frågade dig i telefon om någon ovanligt hände?

Du bah; nää inte direkt tror jag..

Så tar dessa händelser som en vanlig kväll med grabbarna haha

2009-01-02 @ 01:54:05
Postat av: Pontus

Det är ju vardagsmat för oss, haha.

2009-01-02 @ 10:17:43
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Jag dementerar.

2009-01-02 @ 12:50:53
Postat av: Jesper

Hon var fräsh så håll käft!

2009-01-03 @ 00:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback