Det verkar vettigt det där...

Morn, ställde klockan på 9, jag har gett mitt samvete till 10 att äta frulle, läsa tidningen, lyssna på musik & ja, blogga ;) Sen trycker jag på "On" på miniräknaren.
Nu sitter jag här med DN:n o läser sida 10, Sverige - Politik.

Mona Stahlin ger vänsterpartiet inflytande över utrikes - & säkerhetspolitiken. Inte ens dom gamla såssarna, herr Erlander & Carlsson gjorde det. Det är ju sjukt! Det är som en våldtäkt på Sverige. Ohly har till o med öppet sagt att han är kommunist och nu har dom 7,5% i riksdagen. Av 100 personer där ute finns det 7,5 stycken kommunister. Det säger väl föresten nåt om vården i Sverige.... haha

"Men hallå, vi har förändrat oss" Haha, screw you, då kan väl alla ni rösta på såssarna, kommunism light - tillåt mig citera schtekarn Jan Björklund: "Vänstern slutade skicka hyllningstelegram till Östeuropa, inte för att ni kom på bättre tankar utan för att adressaterna upphörde"

Vet ni vad jag tror, jag tror att om man ser det proportiornerligt så röstar de som röstar på högern det för att de tycker att det är moraliskt korrekt jämfört med de som röstar på vänstern, där jag tror att dom flesta gör det för att det gagnar dom - inte för att de är vad som är moraliskt rätt. 
Jag menar, skulle vänstern säga: "Hallå, alla studenter får 1000 spänn extra i månaden" så skulle jag ändå inte rösta på dom. För jag, till skillnad från iallafall 40% av befolkning tänker ett steg längre - ah, vad kommer pengarna ifrån? Varför ska nån tvingas sänka sina inkomster för att jag ska få extra? Jag har precis så att jag klarar mig,  har jag gjort nåt för att förtjäna pengarna? Nej. Pengar skall förtjänas.

"Men man kanske tycker att det är moraliskt korrekt att den som har 12 kronor ska ge en krona till den som har 10 kronor?"
Det är såna idiotiska åsikter som bekymrar mig. Jag kan slänga fram 20 argument om varför det är fel. Hade man spelat det här i schack hade jag legat 5 drag framför. Det tråkar ut mig.


I Sverige finns det 44 stycken olika orkidéearter, samtliga är fridlysta.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

De där rödskäggen! Man blir ju förbannad för mindre...

2009-01-15 @ 15:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback