Det där med träning

...Skulle vara hälsosamt hade jag hört. Men ack.

Jag har nån så fruktansvärd träningsvärk i ryggen av alla ställen. Det känns i mina lår också, jag kan inte gå normalt. Jag är nog Skövdes stelaste man idag. Imorn också. Då är det träning med boll, det kanske inte blir toppenkvalité men det kommer nog... ;)


Jag har lite funderingar vad kassatjejen i Lindex tänkte om mig idag. Jag var ute med "familjen" ; Malle, Karro & Ida. Vi skulle köpa slingningstjofräs. In kommer jag bakom dom, min halsduk med fransar fladdrar, jag går som en nykär homosexuell som just scorat och är påväg bort mot "tjejsmink & slinger" pekar åt slingprodukterna & utbrister:
"Ameh karro, vilket ska jag ha rå, den här!?"
Jag vet vad kassörskan tänkte: "Pridefestivalen! Är inte den i Stockholm?"


Jaja. Åremöte imorn. På söndag vid den här tiden lär jag inte köra bil iallafall, då står jag nog bredvid Paco på Bygget, o om han inte vinner tar jag roullettkulan och snurrar åt andra hållet. Precis som på den gamla goda tiden.

Nå, den som lever för se...


Att man kan se hur gammalt ett träd är genom att räkna årsringarna vet ju alla. Vad man kanske inte är medveten om att denna metod på lite finare språk heter dendrokronologi.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Slingor darling, slingor.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback