Argh! Dumt!

Det är ett problem det här med salami.
Alla problem är ju ett problem - och hur störande är det inte när man tar en tugga i sin macka, men så lossnar salamibiten, så försöker man liksom tugga bort en bit av den, men det går inte! Till slut måste man hålla resten av salamibiten kvar på mackan med fingret. Då blir ju fingret fettigt och kladdigt, sjukt störande. Speciellt om man sitter med sin bärbara dator som jag, då blir ju tangenterna fettiga om man inte går iväg och tvättar händerna.
Gör man det så förbrukar man ju fan mer energi än vad man får av den satans salamibiten!

Det här är ett besvärligt i-landsproblem, måste man sätta fast sina salamibiter med klädnypor eller? Hur gör Du? Det kan ju inte bara vara jag som inser vilket stört problem det här är?

För övrigt läste jag idag i DN att Liza Marklund allt är en liten smygrasse. Det tog jag & Elias reda på för läääänge sen. Vi var på en författarafton med våra pappor när jag var 12 & Elias var 13. Det var hon, Jan Guillou, Leif G.W Persson och nån till som jag glömt bort. Iallafall så pratade den där Liza om nåt och tog ett, faktiskt ganska korkat exempel om idiotiska invandrarkillar i en skola. Att det var invandrarkillar hade liksom ingen betydelse till historien. Det tände iallafall till Elias som minsan skulle fråga ut henne sen när det var dax att signera böcker.

Nu var Elias sjukt nervös - inget som han erkänner såklart - men jag vet det, att när han börjar fråga mig massa saker i snabbt tempo, gnider sina öron och sätter händerna mellan huvudet, blir vindögd och skelar för fulla muggar. Då är herr Elias nervös.
När han väl skred fram uppbackad av mig (jag tyckte att det var lite spännande att Elias var påväg att starta krig med en, till synes, feministrasse ;) så gick han snabbt fram och frågade varför hon tog ett sånt onödigt exempel.
Ptja, hon svarade i princip; "Därför." och vände sig till den bakom oss, tog boken och signera den.

Ganska hardcore tyckte jag, så stod vi där bara, som om vi väntade på nåt mer, men ack! Sen gick vi därifrån och Elias pappa Peter frågade: "Nå, vad sa hon?"
o Elias svarade: "Hon är en sån där jävla rasse." och jag stod i bakgrunden och nickade ivrigt medhållande.


Många tror att man kan se den kinesiska muren med blotta ögat om man hade befunnit sig på månen, men detta är fel. Den max åtta meter breda muren hade behövt vara 120000 meter (12 mil) bred om man skulle kunna göra det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Saknar dig din lilla råtta!

Ska bli kul o se dig snart igen..

Sluta skriv så mycket på facebook, telefon eller msn tack. Annars kan man inte berätta hemlisar

2009-01-13 @ 16:08:31
Postat av: Pontus

Jag saknar dig också storhuvud :)

Jag ska inboxa dig på FB. Vi måste föresten gå med i Network Norway och söka upp Inga. Time is of the essence liksom...

Postat av: "fylle-david"

om man sitter vid datorn och inte kan riskera flåttiga fingrar får helt enkelt bordskicket stå tillbaka... man måste helt henkel vika smörgåsen dubbelt...

2009-01-13 @ 20:09:27
Postat av: Pontus

Ah! Man krediterar Elegans och debiterar Magen, smart! ;)

2009-01-13 @ 21:00:41
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback