Jan Johansson, kärnvapen & San Fransisco

Jag, Andreas, Oskar & Delmy belägrade Harrys där vi tävlade i music-quiz & tog en öl. Det var fullt med folk, 31 lag var anmälda och det var rekord! Så vi satt tre på ena sidan och Andreas satt på den andra mitt emot mig och vi hade två äldre män bredvid oss. Äh, jag ritar en bild i paint... Ta raaa:

Dom bruna bollarna är andra studenter och dom två röda är de två äldre männen.

Dom började prata med mig & Andreas, fråga vad vi gjorde, vi frågade tillbaka och det visade sig att dom hade en konsultfirma och han som satt bredvid Andreas var väldigt snabb med att lämna fram sitt visitkort:


Först tänkte jag att han var en mupp som ville skryta med att han var VD, men efter ett tag ändrade jag inställning, han var ju faktiskt riktigt skön ;). Hans kollega var 51 och själva VD:n, Jan, var nog lite äldre, kanske 55.

Jan: "Så, vad pluggar ni med då?"
Pontus: "Jag läser till ekonom."
Andreas: "Jag läser till sjuksköterska."
Jan: Jaha, HELVETE! Hur kan du låta dig förnedras av att bära titeln "sjuksköterska"!? Säg "Sjukskötare" för helsike!"
Andreas: "Men det heter "Sjuksköterska...."
Jan: "Jajajajajaja, det var ett jäkla snack. Det är ju så in i bövelen fel att det inte är sant!!!"

Senare under kvällen:

Jan: "Ni är iallafall Sveriges framtid! Det är dags att sånna som ni återerövrar vad som är vårt rättmätiga territorium! Sverige har blivit så jäkla mjäkigt, det är dags för en ny era!"
Vi satt leendes och nickade instämmande osäkra på om han var allvarlig eller ej.
Jag & Andreas i kör:
"Absolut!"
Jan: Estland, Lettlant, Litauen, Danmark, Hinterpommern, Ukraina skall enas under svensk flagg!! Visste ni att Stockholm, vår hufvudstad, en gång låg i mitten av det svenska riket?"
Pontus: "Jaha, här låter kanon, jag tycker vi börjar med Danmark..."
Jan eldade upp våra patriotiska känslor och böjde sig sedan framåt och tecknade att vi skulle göra likadant och så började han först att föreläsa med lågröst, en röst som eskalerade vilt...
Jan:
"Dom här balt-länderna tror jag att vi kan förhandla oss till, men Polen, Polen... för det behöver vi kärnvapen mina herrar. Med hot kan det gå vägen! Vi skall rikta kärnvapenspetsar mot Polen så ska vi se att de också vill förhandla, he he he..."
Vid den här tidpunkten skrek vi av skratt, han var ju helt otroligt allvarlig och bara tanken att framställa kärnvapen för att erövra Polen var ju hur sjukt kul som helst, jag menar vad har Polen? Lite odlingsmark och könssjukdomar liksom. 

Efter ett tag bjöd dom mig & Andreas på öl, skratten ekade & kvällen fortskred enligt planerna. Vår basplan var att gå hem till mig o ha mellanfest för att sen gå till Husaren.
Eftersom att dom var så sköna gamla gubbar så bjöd jag hem dom till mig på mellanfest men då föreslog Jan att vi skulle gå till lounge-baren på Scandic hotell så att "vi kan ju bjuda er fattiga studenter på några drinkar!"

Sagt och gjort, fyra studenter, en 55 årig VD och en 51 årig kollega entrade Scandic. Där satt vi en timme och drack & dom betalade allt :D Dom hängde till o med in på Husaren en sväng men vände ganska snabbt efter att ha insett att det nog inte var deras nisch, haha! 

Så kan det gå, en vanlig torsdag i Skövde - och idag är det singelafton på Kåren... Tralalala....


 Den första Oscarsgalan hölls i the Blossom Room på Hollywood Roosevelt Hotel.

Kommentarer
Postat av: Annie

HAHA! Så ni blev uppraggade av två äldre män? Charmigt

2009-02-13 @ 19:48:04
Postat av: JB

hahah skön kväll!

Men du...



Delmy, det var din granne va? hahah sen när blev du polers med henne? Kunde inte ha blivit det liiiite tidigare så vi slapp sitta i din korridor som luffare i timmmar och höra jesper upprepa "Men Gunnar! Kooooer i viiieend!" 924ggr!

Postat av: Pontus

Annie: Jag anar en smula avunsjuka... ;)

JB: Ni skulle inte fått komma hem till henne än då, bergis. Jesper tog hand om er väl ;)

2009-02-13 @ 21:20:50
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: charlie

VAA FAAAN delmy dolby... skövdes finest... håller med johnny, nu får du fan ta o bjuda ner/upp oss igen.. förövrigt, skön story ;)

2009-02-15 @ 02:28:16
Postat av: Anonym

DRINKLUDER!!!! :):)haha

2009-02-15 @ 17:03:07
Postat av: Pontus

Charlie: Ni är alltid välkomna, dock fann jag en champagnefläck till igår på en av mina väggar - kommer ni hit får ni fan spruta från balkongen om ni nu måste göra det, haha ;) mäskmäskmäsk

Anonym: Äh, drinksällskap skulle jag vilja säga... ;)

2009-02-15 @ 17:17:31
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback