Fåfänga

Fåfänga är något som det behövs mer av i det här samhället som är färgat av emosar, kulturfolk & industrimänniskor. Därför är det tur att Alex finns som väger upp för fem emosar. Han kan klä upp sig bara för att "jävlas" med andra som ska tänka att han är "overdressed." Alex är vad jag skulle vilja kalla en Anti-emo.


Alex bakis
Jag tror att det är så att folk känner ett obehag när dom ser Alex - inte bara för hans finska lönnmördaredrag - utan för att de äntligen inser att de själva är mäsk.

Jag blir lika fylld av kärlek i kroppen när jag ser en vacker kvinna som jag blir fylld av hat när jag ser en schnubbe i linne på krogen. 1000 frågor dyker upp i huvudet; Är det mongo-tema idag? Hur tänkte han när han kom ut ur duschen - "mitt vita linne matchar mitt mjäll?" Har han kanske rymt från ett psykhus i närheten? Borde jag ringa polisen? Kan man be väktaren att fösa ut någon på grund av förargelseväckande utseende?

Ni vet när man bestämmer sig för att INTE titta/tänka på nåt? Då gör man ju det! Sneglar ibland. Ryser till i kroppen, vänder objektet ryggen. Tittar över axeln. Brrr... Hemskt & väldigt destruktivt.

Följande fenomen har hänt två gånger i mitt liv, båda gångerna har jag blivit inskriven på terapi och båda gångerna har "det inte funnits en lösning" och jag har blivit utslängd på gatan igen.
Kvällens absoluta ögongodis, afroditekvinna no.1 har kysst objektet som sett förjävligt ut. En miljard frågor studsar fram: Hm, förmodligen är det ett vad & hon får 1000 spänn av en kompis för det där, men var är kompisen? kan det vara så att han är ett gruppboende och lider av en så störd sjukdom att hans medicin måste levereras med en kyss av en kvinna? Han kanske är hypnotisör?

Allt jag önskar är att folk iallafall försöker, om inte för sin egens - så för andras skull.  Går man omrking på stan, skrattar & skämtar med sina vänner måste man ha skygglappar för att behålla sitt leende på läpparna i mer än fem sekunder. Hux flux ser man nån stackars sate som bestämt stoppat sina jeans i sina intersportstrumpor. Ens tidigare leende måste stängas snabbt innan man får kallsupar av ens egna tårar...

Alex, samhället skriker efter en fåfängas "do's & taboos", skriv skriv skriv! 


Koalan har fått sitt namn av Australiens aboriginer. Koala betyder "ingen dryck" och syftar på att djuret får all vätska från eukalyptusbladen djuret äter.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Tillåt mig att instämma till fullo!



Man blir ju rent av upprörd över förfulningen av samhället. Både vad gäller folks fysiska och beteendemässiga uppträdande som arkitektur och konst. Var har skönheten i samhället tagit vägen?

2009-02-23 @ 20:00:52
Postat av: ROSEN

Tack Pontus för detta hyllningsinlägg!



Dock får jag väl påstå att motstå den enorma frestelse av att gå klädd i mysbyxor, tjocka varma strumpor och stickade tröjor med innerfoder av fuskpäls. Inte har att "jävlas med folk" som mitt yttersta syfte. Dock helt klart en mycket motiverande... "bieffekt".

Om jag kan kalla det så.



Även om jag självklart blir mycket ärad av detta lilla uppdrag så notera detta:

Jag kommer skicka en faktura till dig varje månad resterade tid av mitt liv, rubricerat: "Anti-Paris syndromet".



Annars kör vi!

Vi börjar imorgon med att göra vissa saker finare, iförda ett tier5 ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback