Rond ett avklarad

Idag väntar champagnegalopp. Ba stoppa mobilen i plastpåse och schpruta lite. Det här har jag alltid velat göra om igen sen studenten. Mohihi ;)

Mitt immunförsvar och Uppsala stad har något gemensamt; detmobiliserar till Sista Striden. Kravallstaket finns överallt, runt träd, runt byggnader, runt trädgårdar. Jag hostar, har sträckt ljumsken och lider av vitaminbrist. Men vi ba kör. Vi har ett högre syfte, ett ädlare mål. Saker och ting måste prioriteras!

Igår var rätt vilt. Mitt i allt kommer det en snubbe och skriker ut ett överaskande: "nämen fy fan, Tjeeeeeena Pontus!"
Jag känner igen honom. Hm. Det är han som jag gick i samma tyskagrupp i högstadiet. Oj. Nu är jag en sjukt dålig människa. Jag kommer inte ihåg hans namn. Herregud!? Vad är det? Alfred, Torbjörn, Fuckfejs? Fuck.
Vi pratade men jag hörde inte vad han sa, jag tänkte på namn. Men tillslut vaknade jag till och frågade mig själv: hur kommer det här sig att jag glömt bort hans namn? Han gjorde helt enkelt inget speciellt intryck på mig. Han får skylla sig själv. Varför står jag o pratar med en tyskkollega från högstadiet? I'm out of here.

Jag & Roggan hade en session där vi spelade teater. Man gör sånt på fyllan har jag hört. Roggan var Rodrigez från Valencia. Jag var hans vän. Hm. Roggan kan behöva träna på sitt uttal lite. "hålla, ke taal?"

Rond två och tre står för dörren. Dags för champagnefrukost. Viva valborg!
På tisdag slår Arsenal ut United ur CL.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback