JAG ÄR REBELL!

Produktivitet kommer i en satans hastighet via ilska. Här händer det grejjer! Jag gick upp 9 imorse, har suttit vid datorn o pysslat sen dess.
Men så blev jag vansinningt hungrig och tänkte orda mig en frulle och tog i sedvanlig anda fram mitt redberries flingpaket och HUX FLUX så skrek min toleransbarometer högt!
Jag står liksom blickstilla. Vreder sjuder och med ögonen uppspärrade faller flingpaketet till golvet och jag skriker högt: "FALSK MARKNADSFÖRING!"

Titta vad de jävlarna hittat på:


Alltså ser ni vad ni ser? "1-2-3 så lätt blir du vän med spegeln"
Jag springer ut i hallen och kollar. Det är ju complete bullshit, spegeln är som mattefacit som visar fel. Den visar liksom inte mig utan nån som ser ut som Alfons Åberg på tjack! Jag kände efter att det inte var en tapet, nä, mycket riktigt, nu sitter avtrycket av min handflata där.
Här har jag ätit dom där satans flingorna sen november, för detta?

Hmpf, nu ligger paketet i soptunnan. Jag lagade lunch istället. Lunch 10:47. Färskpasta med en baconröra utav lite lök, paprika, cream fraiche och på det lite rucccola.
Kan vara det bästa med att bo själv. Man styrs inte av nåt annat. Jag gör vad jag vill. Alldeles nyss hällde jag coca-cola i ett glas jag just druckit mjölk ur.
Om det var en bra idé? Ha, ja, rent miljövänligt kanske. Mina smaklökar gjorde inte vågen direkt.

Nej, nu ska jag skicka ett argt mejl till kellogs... Vidare skall jag skapa en "arg-lapp" till de mäsken som slängt hamburgare och kebab vid entrén. Så måste jag diska också. Jag som trodde att det skulle bli en lugn söndag...


Eiffeltornets alla balkar hålls samman av 2,5 miljoner nitar.

Kommentarer
Postat av: Kalle

Vill bara meddela att jag är synnerligen nöjd med din arga-lapp. Bra jobbat Sjögren!

2009-04-05 @ 13:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback