Arise and shine!

Det skriker jag alltid när jag vaknar. Ikväll är det meningen att det ska vara fest i hela korridoren ovanför mig. Då lär ju jag ändå inte kunna sova så det är väl lika bra att ansluta sig. Visst var det sunt resonerat?

Igår grillade vi ja. Karro & Malin hade problem med att tända deras engångsgrill. Det ska tydligen vara en "mansgrej", hur svårt är det egentligen? Jag har ett bautabra motto: "Om du finner att det inte är tändvätska som är lösningen så har du inte använt tillräckligt mycket tändvätska!"

Efter att alla runt omkring flinat åt dem ett tag och efter åtskilliga "KaaN nåN HJälPa Oss!?" sträckte sig Kalle enkelt fram och *fjutt*, ELD!

Så loggar man in på facebook och den här Camilla Karlsson måste verkligen hata män. Varje gång är det fan ett "hata män status". Det känns som om Gudrun Schyman fått en liten "apprentice". "finns det nån kille som inte är dum i huvudet?" Hörde du du, det är ju ni som föder oss - hur smart är det då tjacky? ho ho ho!

Kvinnor däremot. Igår sa jag till Karro & Malin att dom var fina. Vad fick jag för det? Skit, naturligtvis. "Vad menar du med det" "Är du ironisk nu eller?" blah blah blah. Sen tänkte jag dom var inställda på tvärtom och spelade golf inne hos Karro som resulterade i lite öl på hennes matta. Nähä. Karro gav mig blick värdig en lesbisk väktare. Jag sovde med låst dörr i natt...
Nej, nu är det frukosttime. På återseende.
Det finns över 40 miljoner kaniner i Storbritannien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback