Spännande mulen tisdag

Godmorgon

löven är gula och vinden tilltar, hösten börjar bli ful. Jag har nu insett att alla som bor på landet måste vara tungt deprimerade under vinterhalvåret och knarka prozac för att överleva.
Det finns ju inget dom kan göra liksom? Dom kan mata kossor och berätta sagor runt elden (för ja, ALLA eldar på landet). Det kanske är kul till en början, men i februari kan jag tänka mig att det är stört enformigt & tråkigt.
Lyckligtvis har jag kvar en dryg vecka här ute, så det kan gå.

Idag har vi första lektionen med Snabeln efter vår lynchning. Det kommer bli intressant det här. Tyvärr missar jag sista 10 för jag ska, tillsammans med tre andra elever ut till en fotograf. Vi har blvit handplockade som modeller för högskolan. HA, PAX FÖR ATT VARA ZOOLANDER, jag ska göra Magnum, YES!:


He he he....

Halloween närmar sig ja, jag måste ha en utklädnad... Det ska inte bara bli nån slags töntig partyhatt, det ska bli full mundering! Jag har några små idéer men... Äh, fan, någon med ett bra förslag?
Upp till 10 ton vatten kan avdunsta från bladen på ett stort träd en varm dag.

Kommentarer
Postat av: MFE

Dethär skall jag ha på mig, provade idag då fotot togs....



http://z.about.com/d/couponing/1/0/W/m/21754.jpg



Jag vet att du skulle göra sucsess in denna



http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.sillyjokes.co.uk/images/dress-up/fancy/halloween-dress-up-100.jpg&imgrefurl=http://www.sillyjokes.co.uk/occasion/halloween.html&h=142&w=100&sz=8&tbnid=Uuq9OzXBhc9e3M:&tbnh=94&tbnw=66&prev=/images%3Fq%3Dhalloween%2Bdress%26um%3D1&start=3&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3



Du kommer att bära den med finess men endast om du har mig som följeslagare....MFE

2008-10-21 @ 20:44:18
Postat av: Pontus

Ah, jag har aldrig förstått att du var en tjej, haha.



Well, din länk till min ev kostym går inte riktigt fram, du får skriva vad det är ;)

2008-10-21 @ 23:17:14
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: MFE

http://www.sillyjokes.co.uk/big-picture.php?Picture=images/dress-up/fancy/mens/value-horney-devil-big.jpg&JS=No&ReturnPath=dress-up/fancy/value-mens/halloween/horny-devil.html

2008-10-22 @ 21:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback