Hjälp mig att analysera

God kväll!
Ibland sitter man brevid nära och kära, man har det trevligt. Allt flyter på. Tills ens granne bredvid en börjar skaka med benet!

Efter ett tag ber man denne att sluta, men det håller ofta inte särskilt länge. Det kommer som små vibrationer och eskalerar tills benen mer fungerar som ett vindkraftverk i orkan. Plötsligt skakar ens arm och gaffel till - på grund av grannens ben, och då, ja då jävlar blommar Jesus och man lackar ju ur totalt! Man sliter sitt hår, man svär inombords & man föreställer sig mordscener i huvudet. Det är ju liksom inte bara lite irriterande utan man önskar helt enkelt livet ur individen i fråga.
Min fråga till er skakare, dom jag kommer på så här hux flux är Alex boi, Doffen och Martin Storm.
Vad exakt tror ni att ni håller på med? Sluta upp med det omedelbart, annars finns det risk att jag kastar en kubb i valfritt öga på er. Ni förstör stämningen med era "omedvetna" vibrationer.
DU, läsare där ute, har du något tipps om botemedel? Eller kanske en förklaring till detta extremt störda beteende? Langa en kommentar med din teori, tillsammans kan vi kanske iallfall ge det här en diagnos...
Diamanter är rent kol och de kan därför också brinna. Vid ungefär 800 grader Celsius brinner de och förvandlas till grafit.

Kommentarer
Postat av: Jeffan

Det är något som kommer automatiskt, lika stressande och frustrerande som du tycker det är, känns det för oss som bara inte kan sitta helt still...man svettas inombords annars! Lööööv;D

Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

Vah-Fan!!!! ESKALERAR!!!

2008-05-22 @ 19:59:27
Postat av: Pontus

Jeffan: Det är en synd, helt enkelt ;)
Hespero: Det är fjärde gången jag skriver det någonsin i bloggen, ni har förväxlat det emd nåt annat ord, för jag skriver inte "eskalera" så jävla ofta som ni säger! hmpf! ;)

2008-05-22 @ 21:36:32
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback