Du kan kalla mig 'Södertäljegurun'

Mors!
Det är rehabiliteringsdag, söndag. Det är fruktansvärt skönt att slippa ha byggt upp en hög med plugg som man ska ta hand om, sen. Usch ja, den gamla onda tiden. Man satt där o slöskrev till folk på msn som man egentligen inte alls ville prata med, eller så fick man någon fixidé att städa rummet. Allt för att slippa ta itu med sin bautahög med meninglöst trams som man ändå skulle glömma bort 2 dagar senare efter att man lärt sig det. Livet utan läxor leker.

Det känns föresten som om folk är ganska förvirrade när det gäller utgång i stan atm. Att olearrys blivit som en klubb - för att det är gratis, har gjort att halva tk, halva *brr* stanleys och en del cetralbarbarn stationerar sig där.
Jag vet inte hur det är på stänkan, men till tk kan man inte 'spontan-gå' till längre. Man måste liksom höra vilken dag som folket ska ut.
Detta resulterar i att alla ställen blir ganska... ointressanta. Händelsefattiga. Det blir säkert bättre mot sommaren!

...och det syns på molnen att våren är här. Jag gillar moln :)
image770

Det bästa man kan göra på en söndag med fint väder är en liten runda på stan. Man traskar med trevligt sällskap, skrattar, snackar skit och när det känns kyligt kilar man in på ett fik med sina pals och myser. Det är så jävla skönt. Man sitter där, säger inget speciellt, gör inget speciellt. Men man känner av en skön sinnesnärvaro och man liksom bara är :)

Kul att café Bacino, gamla Waynes, har särskrivit i princip allt på sina nyinköpta skyltar utanför, tex:
Morots kaka
bär paj
is te
he he he...
Aja... så länge jag inte får bären vid sidan av pajen så är det väl ok ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Trattens skyltar med citattecken är nästan ännu bättre. Äppelpaj "med vaniljsås". Fast iofs är det bättre än om det skulle stått med "vaniljsås".


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback