Ägg!

Var ju äggrullning hos Elias med hans familj i måndags.  Det gick ut på att man skulle träffa varandras ägg, då fick man godis! Utöver det var spelplanen preparerad med dödliga fällor... ;)


image792
image793
image794
image795

Elias knuffade in mitt ägg i knivarna. Jag kanske borde putta han i knivar. Hmpf. Haha. Elias och jag har alltid slagits. Män gör sånt har jag hört. Elias är äldre, jag skyller på det, för jag brukar få spö. (ibland bits jag, då vinner jag) Men en gång när vi var små... 8 kanske, då, då hade jag fått spö. Som vanligt. Men då var våra familjer ute och gick och jag anföll Elias bakifrån och puttade ner honom i ett dike FULLT utav brännäslor. Hehehehehe.... jag skrattade som fan. Sådär ondskefullt nerifrån magen. Blott 8 bast men med ett ondskefullt fnitter och ett leende av triumf!  Äntligen! Äntligen hade jag besegrat min fiende till döds. Sen började han gråta, då blev jag skamsen...

Nu slåss vi inte så ofta. Elias är fett skraj för mig. Jag är stentuff och kanonstark. Jag retar han fortfarande, det är liksom min grej. Det är så jävla kul att reta folk som är lättirriterade. Ibland ställer jag mig bakom Erika och lipar åt Elias för att ge lite färg åt tillvaron.
När det väl rinner över för Elias, så ler ja gayigt och ropar på hans tjej, Erika.
Då lugnar han ner sig men formar ögonen som en kines och stirrar på mig. Så är det. Som ett kretslopp.

image796image797
                                        Tre blev mosade av en ångvält, Elias skapades!?!?!?!?

Ha. Elias, rörö mä dörö.
Det är fler människor per år som dör utav fallande kokosnötter än utav hajattacker.

Kommentarer
Postat av: Pacs

du ska sluta retas

2008-04-01 @ 08:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback