Victory!

God kväll!
Igår morse när jag vaknade steg jag bestämt upp ur sängen. En dov krigstrumma började mullra i mitt inre. Pulsen höjdes. Sverigetröjjan gled på. Grekland skulle förintas.

Jag håller på och styr upp min avdelning på fotbollsfronten, taggar till dom. Fotboll är INTE "bara ett spel", det är INTE en löjlig sport utan det är blodigt allvar nu! Det är folkfest och inget sammansvetsar Sverige såsom Fotbolls EM & VM.
Så, jag höll på o fixade med broshyrer och lite material till dagens momsutbildning. Jag schelv tycker att framsidan jag skapade var succé! Se bara vad vitsig jag är ;)

Tralalala ;)

Krigstrumman i mitt inre ökade i styrka ju längre dagen fortskred och tillslut var det dags för match, Sverige-Grekland. Huden knottrade sig vid nationalsången och när domaren blåste igång matchen försvann min värld. Det enda som existerade var en vit duk, en projektor och min öl i handen. Visserligen förekom det radiostörningar i form utav en snygg servitris, mitt psyke fick arbeta under högvarv för att koppla bort henne, men det gick.
Första halvlek var medioker. Grekerna spelade ju stenhårt för 0-0 och Sveriges anfall saknade spets. Men i andra halvlek brakade helvetet löst! Ojojoj, när Zlatan sparkade bollen i mål tog reptilhjärnan över, och mitt vrål uppmätte 7,8 på richterskalan - minst!
Sen kan man ju diskutera huruvida det är sportsligt att skicka upp Sveriges mest defensiva spelare, Petter Hansson, till Greklands mållinje för att Break-dansandes knäa in bollen med sitt stödjeben... Vilket hån! Hihihihi...
Mitt leende gick från öra till öra och efter matchen ringde jag upp mina grekiska bröder och:
"tjena fan, ehm, jag såg inte matchen, vad blev det?"
"meh, alltså..."
"HAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!! *klick*"

Sen kilade jag & Johnney upp till Rönninge och attenderade en lokalfest. Det roliga med alla schunbbar där, var att alla var som hämtade från "Stockholms vackraste". Riktiga Schubbar. Hihihi...
Jag träffade en tjej där, Martina, Arsenalkvinna. Hur stor är den chansen? Jag blev helt lyrisk, hela hennes familj är Arsenalfans, så jag ska satsa på att bli adopterad till hösten tänkte jag...

Jag kom och tänka på en rolig grej igår kväll. Ibland när man pratar och inte är överens om något så kan det lätt bli den hära: "ooooookeeeej..." man är liksom lite skeptisk. Jag kom på mig och Johhney att vi gör gester istället för att pratar när sådana situationer uppkommer. Vi hade... en liten intressant diskussion med en kvinna igår. Iallafall, Johnney och jag tar oss med handen mot ansiktet, ler ett knappt märkbart leende, tittar ner i marken och är tysta ett tag - iaktar, tänker. Skillnaden är att little Johnney drar med pek- & långfingret mot pannan medan jag låtsas ta bort skräp ur ögat som inte finns.

Situationen var som så, att vi - sociala som vi är - pratade som vanligt och det ramlade ur en komplimang ur oss. Tjejen i fråga reste sina taggar och berättade på blodigt allvar något vi inte visste, att; - "man kan inte ge komplimanger om man inte setts typ 10 gånger först" - Johnney tog sig mot pannan och jag tog bort skräp ur ögat som inte fanns.

Nevertheless, trevlig dag igår. Nu kommer ju Sverige köra över allt motstånd, mosar man regerande mästarna och hånar dom på köpet så kan man inte annat än hoppas... På lördag på lördag på lördag...
Det var pastan som framtvingade uppfinningen av bordsgaffeln. I Neapel åt man i hundratals år makaroner med fingrarna. Men vid hovet satt man ju i guldstickade sidendräkter och där gick det inte för sig att kladda. Det var Ferdinand, vice kung i Spanien, som lät uppfinna gaffeln. Han var mycket förtjust i makaroner.

Kommentarer
Postat av: Wennlund

Vilket jävla kronmongo som sa det där! 10 ggr! Åhh jag skulle ha slagit ner henne med en stol, eller iaf velat göra det! Okej om man säger nått dumt på grund av att man inte riktigt tänkt igenom det innan, men sånt där bevisar bara hur dum man (läs hon) är. Eller hur P?

2008-06-12 @ 15:43:05
Postat av: Johnney

jääävligt stel människa, ta en chillpill liksom!

2008-06-12 @ 17:25:41
Postat av: martina

Alltid kul att utöka familjen.

Postat av: Anton

Om man inte får ge komplimanger innan man har träffats 10gg skulle inte antalet one night stands sjunka med ca 90%? :-o

2008-06-12 @ 22:45:27
Postat av: Anton

Shit, min meningsuppbyggnad i det tidigare inlägget liknar en 4-årings.



Gör ett nytt försök: Om den regeln skulle efterföljas så skulle nog antalet one night stands sjunka med ca 90%! =)

2008-06-12 @ 22:51:21
Postat av: Odinsine

Very nice site. Will sure visit again.

2009-08-04 @ 09:14:08
URL: http://odinsine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback