FRA-lag

Shuu, tänkte ba ge er min mastermind-åsikt på Fra-lagen-förslaget:

Dom där jävla paranoida kommunisterna tror ju att staten ska läsa allt dom skriver som om dom vore i världens centrum. I själva verket är dom betydelselösa för staten - förutom när dom planerar sina stenkastar-aktioner förståss.

Men fatta vilket jobb att gå igenom ALLT... lär ju kosta en del. Därför är jag emot förslaget. Dessutom kan man kryptera SMS, använda "tunnlar" genom internet och använda SKYPE om man nu tror sig vara Så fruktansvärt viktig. Jaja, det kommer att kosta mycket och vara värdelöst, tror jag ;) 

Jag borde bli inröstad i riksdagen, Fredrick Federley (c) behöver nog min back-up.  Jag ser det framför mig, högtalarna i riksdagen brölar ut: "Reinforcements has arrived" Så störtar jag in genom en ruta med fallskärm och en planta i handen och skriker: "Fredde, nu kommer jaaaaag!" sen landar jag på Mona Sahlin, ger henne en toblerone, springer upp till Mr. Federley och ger han en high five och en klapp i ryggen!
Rösta på mig i nästa val!


Om jag klipper gräsmattan imorgon så är det fjärde gången det här året.

Kommentarer
Postat av: Micce

Ja, det där förslaget måste vara ett av de dummaste förslag jag sett, som faktiskt inte kommer ifrån Ohly &co. Politiker kanske vore nåt Pontus, snacka kan du ju;)

2008-06-17 @ 23:15:09
Postat av: Pontus

Haha, o ja!

"Medborgare, jag lovar er att göra allt i min makt för att Sverige ska arrangera fotbolls-VM 2018! Vi säljer lite statliga myndigheter, betalar av statsskulden och bygger lite fler fotbollsarenor - hörde jag succé?"

Postat av: Micce

Du har min röst!;)

2008-06-17 @ 23:37:37
Postat av: Max

Garanterat min oxå!



Pontus for president!

2008-06-18 @ 00:19:05
URL: http://brunnsengsik.webs.com
Postat av: Skötare Johan

Det låter kanon Pontus. Dessvärre kan jag inte rösta på dig.

För tror du jag vill ta hand om gb själv eller? Ge Hespero instruction så styr han upp riksdagen.

2008-06-18 @ 09:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback