*Skriver upp på 'must-die listan'*

Lisa Magnusson, krönikör på aftonbladet - jag önskar henne både blind & hes. Blind, så att hennes krönikor blir felstavade, HAHA, och hes, fruktansvärt hes så att hon börjar låta som Morran i mumindalen, då kan jag iallfall le när jag tänker på henne... haha "uuuurrrr.... uuuuuurrrrrrr" hahahaha!

Motivering: Hon lyckas med att ösa ur sig många korkade saker på liten yta. Olyckligtvis skriver hon på 'kvinna' spalten på aftonbladet. Hade hon inte gjort det kunde jag grillat henne hårdare än vad jag 'får' göra nu för att inte kallas "kvinnosmisshandlare", "skurk" eller bli uthängd utav pöbeln.

Fett drygt det där fenomenet föresten, att vissa grupper är "immuna" påhopp. Man får liksom inte skämta om dom för då blir folk tillbakaryggade och folk kollar konstigt på en. Några utav dessa är:
Svarta människor
Zigenare
Judar
Fattiga människor
Dvärgar
Kvinnor
Invandrare
Unga människor
Gamla människor
Sjukskrivna människor

Annat är det med en medelålders vit man. Den kan man driva med till döden och det anses okej. Men frågar man en dvärg: "Tjena pyssling, hur är luften där nere?" Ja, då, då är man en tyrann! Det är en hård balansgång det där...

Jag fuktar den dagen då jag stöter på en ung sjukskriven svart fattig invadrar-dvärgkvinna som både är zigenare & Jude... Tänk vad mycket som är tabu som man måste låta bli att tala om, alla små petitesser som te.x "du, lilla gumman, ska vi baka negerbollar - det är billigt och bra" kan förstöra stämningen... Vi lever i en hård social värld... Jag tycker folk borde slappna av mer och sluta vara så lätt-kränkta. Det är nåt jag stör mig på, fast det tar jag imorn, nu ska jag sova, pussiluss.
Japan har världens äldsta nationalsång.

Kommentarer
Postat av: David

fått uppleva att ordet "neger" är ganska dumt att spotta ur sig när man traskar på stan... L-Ö-J-L-I-G-T.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback