I'm a survivor (8)

I'm not gonna give up
I'm not gon' stop
I'm gonna work harder

HAHA!!! Paintball var skitkul! Vi var 14 pers och lirade i lite mer än 3 timmar. Dom två första omgångarna var alla jävligt passiva, man var ju dödsskraj när man smög runt i skogen och plötligt ven kulorna förbi skallen, fort som fan slänger man sig bakom skydd inann kulorna smattrar in i skyddet. Puh!

Det var succé alltså, synd för en snubbe där bara, jag sköt han i huvudet tre gånger :D En gång in i vesiret så att han fick kladd i munnen... hihi.
Jaja! Taktikerna flödade, en omgång bestämde sig jag o Pacs för att ta vänsterflanken. Vi rusade iväg vid startskottet men direkt mötte vi hårt motstånd! Skotten kom från två håll vid en brant och vi sökte skydd omedelbart. Frenetiskt tecknade vi teckenspråk mot varandra och plötsligt blixtrade det till! Jag sköt 'covering fire' och omedelbart kastade sig Pacs åt sidan och avrättade den fiende som var närmast honom. Den andra insåg att Brad boys avancerade rakt emot honom - så han flydde in centralt i banan. Jag sprang, slängde mig, ålade och kröp fram längs hela vänsterflanken - plötsligt var jag bakom deras frontlinje och såg glatt igenom min immade hjälm fienden som inte insåg att deras tid var kommen. Jag log och tryckte på avtryckaren...

Det var så jääääääävla kul :D Jag arkebuserade 10 stycken och avlivades själv 2 gånger, en gång trodde jag att jag blivit träffad - eller, jag blev det, men kulan exploderade inte så det skulle inte gillas, men jag gick av banan. Hm. Kom på allt efteråt.

Sen skulle Johnny 'rädda mig', en fiende sprang mot mitt gömställe. Johnny pepprar emot honom tills fienden kommer hela vägen fram och då sköt Johnny mig i huvudet. Tack Johnny, tack. ;)

När skotten viner runt en, det splattar från träden och allmänt kaos råder då blir jag fokuserad, jag får liksom inte panik, utan jag hamnar i en 'tänka-fas' "what to do, why, when?" mantrat rusar igenom mitt huvud. Men det förekom ett undantag: Det är hårda eldstrider och mitt lag blir tillbakapressade, fienden avancerar överallt. Jag ser en rusande fiende och lägger vapnet till rätta för att likvidera honom, jag trycker på avtryckaren och: *poff* *poff* *poff* Skotten är slut!!!! PAAAAAANIIIIIIIK!!!!!!! Världen blir i slow-motion och jag skriker ett "NOOOO-OOOO-OOOO-OOO" försöker fly, men *splasch* träffas i benet och stupar.

I sista rundan blev jag brutalt avrättad av paco, detta efter att mina skott återigen tog slut... så jag reste mig ur mitt gömställe och gav upp. Då blev jag skjuten 7 gånger i ryggen... Grr...
Tre dagar efter filmen Harry Potter och de vises sten haft premiär i Storbritannien började uppföljaren Harry Potter och hemligheternas kammare spelas in.

Kommentarer
Postat av: Fanjunkare Johnny "Rajajajalakso" Soares

SOLDAT SOARES FRAM OCH RA-TATATATATATA

HEADSHOT!

Pontus dies - a miserably death

(FriendlyFire)

2008-07-06 @ 13:47:01
Postat av: Johneeeeeeey

"Det var succé alltså, synd för en snubbe där bara, jag spruta han i ansiktet tre gånger :D En gång in i ögat så att han fick kladd i munnen... hihi. "



bögpontus hahaha

2008-07-06 @ 15:54:35
Postat av: Pontus

He he he....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback