Rörö min frilla dörö...

Jag har i min skinande rustning ännu en gång uppmärksammat ett problem som i likhet med vänsterpartiet inte fått kritik nog - förens det är eliminerat.
 
Jag tänker på alla "värmeluft-utsprut" från alla jävla affärer. Man traskar omkring med bra humör och går in i en butik och sen ba *SWOOOOOSCH* och plötsligt ser man ut som ett nyknullat mongo. ...Ba wtf?
Speciellt sånna som jag med lockigt hår har fan feta problem med det där.

Att böjja lockar dit man vill är ungefär lika lätt som för en somalier att hitta mat. Ibland går det, ibland går det inte, oftast inte (hahaha). Man sitter där och lockarna står ut som kina-tak från skallen, o så böjjer man in en. Efter ett tag så ba... *FIIJONGG* så står den ut igen.


Eller, det kanske bara är jag som är dum... (hoho, vilken lustig tanke...) FAN vad sur jag blir. Naww, fryser personalen? Ja men köp tröjjor till dom då, det hade vi på ICA, fina fleccetröjjor. Säkert billigare än en värmekulspruta som står på och sprejar sönder allas frilla.  Värme-fläkt-frill-förgöraren förstör ju för personalen också. Ska dom behöva se på folk med konstant fula frillor? Vart är socialistmaffian när man behöver dom? Personligen skulle jag gärna frysa lite om människorna runt omkring en såg bättre ut....
Är det någon som vill ha kvar värmefläktarna vid ingångar till affärer? Now is it time to strike. Speak.

Fy fan vilket bra inlägg.
Tack för mig.


Nu är det löööööördag! Alla ska ut idag. Du med!
Du kanske tror att du ska se melodifestivalen och ha en lugn kväll. Ha. Fetglöm, det är ba o köra vinfestival parallellt med melodifestivalen. Ikväll kör vi! Woohooooo! Lördag!

Kommentarer
Postat av: Prins Rosenberg

Fysiker som jag är kan jag ju då förklara för dig att den där fläkten är till för att skapa en sorts "luftspärr" som gör att ingen varmluft åker ut från varuhuset. Dock måste jag hålla med om att de är förjävla illa.

Postat av: Pontus

Logiker som jag är kan jag erkänna att jag fattade det - jag tror det till o med framgår i texten... ;)

2008-02-17 @ 19:11:56
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback