Det är mycket upp & ner nu

Det växlar mellan sprakande flammor och intensiv glöd.

Men frukta icke sköna läsare. Jag har alltid några idéer. Ja men se på fan, det är tyvärr så att varje idé måste vandra igenom alla mina filter innan det rinner ut här. Det är därför ett inlägg ibland blir halvdant, saknar vitala detaljer eller helt enkelt uteblir helt.
Det första filtret som jag är högst medveten om, är att båda mina föräldrar - oh, god forbid - läser den här smörjan. Så, förut när jag gjorde några kanonelaka inlägg,(Muwahaha) fick jag en käftsmäll och en diskborste satt i handen.

Mitt andra filter är ett aggrofilter;  Många förtjänar en smutsig stövel i fejset, men vem förtjänar det mest nu? Kan jag reta upp nån jävel? Hur sur borde jag göra honom/henne innan syltskallen fått veta hut och erhåller nåd?

Mitt tredje filter är ett intressefilter: Det måste finnas minst en till förutom mig själv som läst inlägget och inte velat spy i en hink. Jag menar, det här är ju ingen jävla dagbok. Nog för att jag skulle gilla att lägga upp 100 bilder på mig själv i olika pose-vinklar, gå omkring o kalla mig Posemeister och skriva internskämt som bara jag förstår. Men det förstör ju själv charmen med att ha en blogg. Dah. Jag hatar er som använder er blogg som en narcicisstisk dagbok, det finns ett program som heter Word, skriv där eller stoppa in handen i CD-rom spelaren, tryck sedan på open/close.

Mitt sista filter är överlevnadsinstinkten; Hotar detta min existens? Detta ytterst nödvändiga filter blinkade rött och gjorde stora utslag när jag ville trycka på "skicka kommentar" med ett visst meddelande åt hockeypojkarna i vår lilla duell i höstas:
Jag ska stampa på ditt ansikte och bajsa i din mun. Jag ska bränna era lik och släcka elden med urin, dumpa er i en jävla gödselstack och tända eld på gaserna. Jag ska raka din systers hår under armarna och mecka upp det i en joint som din mormor ska röka under tvång. Jag ska rasera din redan missbildade värld, hockeypojke.

Såeeee, jag ska kila iväg till min säng och klura på några idéer, godnatt.


Kommentarer
Postat av: David

känns som om dagens inlägg blir svårslaget såsom du har laddat upp nu?=D

Postat av: Emma

Men tack? Va fan, jag använder min blogg som dagbok! :@ :(

2008-02-20 @ 11:49:59
URL: http://emmaforsmark.blogg.se
Postat av: Pontus

David: Hah, vad menar du? ;)
Emma: ...Du kan få en CD-rom av mig ;D haha!

2008-02-20 @ 11:54:20
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Skuggan

Det som är viktigt är att LIVERPOOL slog (SL)INTER
med förkrossande 2-0.
You never walk alone................

2008-02-20 @ 11:57:14
Postat av: Prins Rosenberg

Tre kommentarer skapta av ren empati... Hur går det egentligen pontus? Snart bli ju din blogg omsprungen av Keffans och då är det illa ;)

2008-02-20 @ 23:51:50
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Pontus

Alex boi: Hycklare. Du är som sossarna, står där och baktalar men gör inget bättre själv ;)

2008-02-21 @ 07:54:58
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Emma

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2008-02-21 @ 09:45:03
URL: http://emmaforsmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback