Veni, Vici!

Jag sitter här och är skittrött, men inte sådär att jag drar mig för att gå o lägga mig. Konstig ekvation det där, men så är det. När jag har tråkigt så brukar jag tänka på nåt kul. Jag skulle fan ta o bli må-bra coach, jag har sånna enkla knep...

Så jag kom just o tänka på en gång i femman när jag och Tom Tillberg var bundisar, vi busade ofta mot andra som vi ansåg förtjänade ett bus. Bland annat kunde vi busringa en pizzeria, bryta kraftigt med syriansk accent och beställa hem pizza med extra champinjoner (det tyckte vi var äckligt)  till vår gemensamma fiende. Sen fnittrade vi hysteriskt och tänkte igenom roliga scenarier när vår fiende fick en äcklig pizza.
Sen i 7an så blev vi osams, Tillberg och jag. Han var korkad och jag var smart (jag misstänker att puberteten gick snett för nån utav oss - och det var inte för mig)
Tillberg var hockeyfjant, en kaxig jävel, sa konstiga saker som jag reagerade på. Jag har alltid sagt vad jag tyckt, jag är inte den här som blundar för sånt jag faktiskt har en åsikt om. Ni kanske har noterat det.
Nåväl, tillslut blev det bråk, jag sparkades, fy farao vad jag sparkades! hehehe...måste gjorde jäääääävligt ont, för jag sparkar hårt!!! SÅ JÄVLA HÅRT! aja, jag fick spö.
Gråtandes gick jag igenom högstadiekorridorerna på Brunnsängskolan... Hämnd var det enda mitt sinne kände. Robert Engvall såg att jag var ledsen, stannar mig och frågar: "hörrö, vafan har hänt?"
Med sprucken röst kvider jag fram: "Det är Toms fel... han är knäpp och började slå mig!"

Senare på dagen när jag var hemma så fick vi ett telefonsamtal, Toms morsha ringde hem till oss för att Tom hade fått spö av någon som gått i NIAN för att jag hade "beordrat" det. He he he... Jag kan fortfarande se den scenen framför mig, två år äldre Robert kommer fram till Tom o höjjer näven, panik är det enda man kan se i Toms ansikte och i slow motion hör man ett långt "NOO OO O OO OOOOO" tätt följt utav ett SMACK. Ett vackert filmklipp i mitt huvud.
Jag fick förståss förklara för mina föräldrar att jag inte hade en aning om vad som hänt, men när dom tittade bort log jag. Jag log ondskefullt. Ha, spö fick han... hehehehe.... Jag ställde mig framför spegeln och låtsades vara snubben i Gudfadern: "Don't mess with me cause' I know people who know how to hurt..." 
Tom och hans mamma kom hem till oss iallfall för att vi skulle "reda ut saker" och det gjorde vi väl, eller, Tom bad om ursäkt för att han började slåss, och jag bad om ursäkt för att jag skulle ha "provocerat" honom. Dummaste jag hört.
Kan ni tänka mig provocera folk?
pah. Inte min grejj va.

image806
Från årskurs 7


En elefantsnabel kan rymma mer än 15 liter vatten.

Kommentarer
Postat av: Micce

Skulle du kunna vara provocerande? Neeeeej då, du är ju en ängel personifierad;)
Btw, såg att Wenger coachade bort chansen till ligatiteln igår, du får väl börja heja på Chelski, det enda hotet mot cash å kebab:P

2008-04-06 @ 23:29:01
Postat av: Therése

hahahaha den där oskyldiga blicken kan inte provocera någon (L)

Postat av: Anonym

pontus kan nog vara drygast i världen!

2008-04-07 @ 06:14:57
Postat av: Pontus

Micce: Jag behandlar folk som dom förtjänar ;) jaja, ni har vunnit. Grattis så jävla mycket.
Therése: Eller hur!? ;D
Pacs: eh. a. om jag vill. Vanish, kej?

2008-04-07 @ 07:24:47
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Johanna

hahah du ser lite ut som lemur möter lamm. ne men det kan jag väl aldrig tro, att du kan provocera någon? :O

2008-04-07 @ 14:29:16
URL: http://johannaottilia.blogg.se
Postat av: Andrea

TUSSELITEN!!!! vill fan bara krama dig

2008-04-11 @ 19:57:00
URL: http://pehs.blogg.se
Postat av: Nattis

heter hans mamma katta?

2008-04-21 @ 17:25:05
URL: http://ndahlin.blogg.se
Postat av: Ailoandrea

thank-you for the good and valuable information on your site

2009-01-09 @ 12:59:28
URL: http://www.enequist.dk/ailoandrea

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback