Übermenschen!

Tjabba!
Ibland blir jag så jävla imponerad av mig själv. I förrgår sprakade det till i skallen och jag lagade ugnsbakad lax med chevréost och honungsöverdrag a lá timjan.
image811
Innan ugnen ;)

Vaknade till imorse, åt en kanonfrukost och sen började jag stryka kläder. Jag känner mig så jävla effektiv. Skjortärmar är det värsta jag vet. Nån borde uppfinna löstagbara skjortärmar. Det skulle vara lättare att stryka och sen efter middagen på sommaren, när det är varmt, så kan man ta bort ärmarna & rocka loss ;) haha, jag är ett gení. En mastermind.

Jag måste dock än en gång, lufta mina tankar... Det är väl egentligen det enda jag gör här, men jag vill ha lite synpunkter. Dagens ämne är... *trumvirvel*  ....... Mumjölk! Ni vet mjölken med smak som fanns förut?

Mumjölk banan var ju så jävla god, jordgubbssmak också! Varför tog dom bort det!? 

Det kan ju inte bara vara jag som gillade det, no? 

Fan, nu kom morshan upp och underkände min strykning av mina jeans. Jag undrar just varför.... Jag har inte strykt dom. Dom stryks ju av sig själv när man drar på sig dom... Nåväl, jag sitter tyst & ödmjuk här och låtsas ta emot "skäll" : "du skulle få behålla jobbet som finansman en dag om du såg ut sådär!" Blah blah blah...
*
gäsp*
 Att svara: "amen stryk själv då, om det är så jäääävla viktigt" kaaanske inte är en bra idé...

Fotbollsträning! Adjö!


Kommentarer
Postat av: Prins Rosenberg

Din genialitet går tyvärr inte lika omfattande när det gäller kläder ;) Skjorta utan ärmar? ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback