Tjabba, lägesrapport!

Goddag, jag väljer nr 1, 2, 4, 6 och 8.

1. Facebook.  Du kan väl bara erkänna på en gång att Du är slut i huvudet om Du gått på: "tryck här (forward) så ser du vem som är inne mest på din sida." tricket.
Jag schelv har fått hur många spammejls som helst. Så Du som har gått på det. Sug in dig detta: Du är obegåvad, fruktansvärt lättlurad och borde skämmas länge. Är du en sån som svarar på 'skräp-post' i hotmailen också? Sånna med rubriken "YOU'RE A WINNER!!!!!" eller "AFRIKAN BANC HASS ELECTED YOU!"? Hm? Kontentan till mina underbara läsare är: Skicka aldig meningslösa kedjebrev, helst inga alls. Kedjebrev är som myggor, ingen vill ha dom men ändå finns dom.

2. Lördagen.  Remi är en väldigt behaglig man att prata med och är social, speciellt på fyllan. Remi pratar ofta med glimten med ögat men efter en smula alkoholkonsumtion så vänds det som ett timglas. Remi är glad, men det syns inte....lika lätt. När det kommer fram en polare som Remi inte vet vem det är kan han kasta ur sig (med "glimten" i ögat) "JAHA, är det här nån man ska hälsa på eller?" 
Just att själva 'skämt-bilden' är borta gör att man får en del lustiga svar... "eee, naee asså, du behöver inte h-hälsa på mig..." Remi langar ett smajl och utbrister: "BA SKOJJA! *slänger fram handen* 
Martin Bengtsson, att vara kaxig framför tjejer för att vinna en billig poäng är... passé och rätt töntigt. Det klär inte en rar gosse som dig att drabbas av dessa föraktade hockey-influenserna. Cut it out & shape up :)
Malin Jakobsson, vi tackar dig för att du finns ;) Jag brukar köra Länder/Huvudstäder med Malin när vi ses berusade. Hon har fel, jag skrattar och lär ut. Det är som ett kretslopp.
"Okay Malin, Rysslands huvudstad?"
"hmmm... Köpenhaa...näee....hm..."
*Johnny fnittrar*
"Malin, det är VÄRLDENS största land, vad är huvudstaden?"
"...asså, jag har hört det förut...hm..."
"Villru ha ett tipps? Det börjar på M, M som i Moskva"
"hm... asså, jag kan det egentligen!!!"
*Jag & johnny fnittrar länge och högt*
(Vad som inte hör till historien men som jag tycker är värt att nämna är att hon hade en side-kick, en snubbe som också ville vara med och svara, men han, han såg iallafall ut som en klockren look-a-like till Svarte Petters son)

Svarta petter, ni vet att han har en son i den tecknade tv-serien Långben...

4. Veckans tönt.
Juana Barraza, en bortskämd jävel. Hon var sur på sin morhsa och mördade därför fyra kvinnor över 70 bast. Därefter säger hon "Må gud förlåta mig och inte överge mig". Tja, hon fick 759 års fängelse.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2163400.ab
"Hon borde kedjas fast på stans största torg och vara till allmän bespottning och sen svälta ihjäl" fnyser brottsbekämpare P. Sjögren infernialiskt...

6. Månadens mest korkade gymnasieklass i Södertälje.  Den utmärkelsen är delad utav SPA & OP trean på Igelstaviken. Smart att lägga sin skiva en dag innan högskoleprovet, det får en att fråga vilken målgrupp dom vänder sig till. Svaret skrämmer.

8. Publicerande av vetenskaplig rapport angående mäns förståelse för kvinnliga flirtar.
Män har svårt att förstå kroppsspråk och missuppfattar när kvinnan flirtar och tror att det är en vänlig gest.
Kvinnor överskattar mäns förmåga att tyda sexuella signaler, enligt dom så trodde kvinnorna att männen förstår att dom blir flirtade med, men att de inte är intresserade.
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2161676.ab
KRAPPAR, fattar hur många fler som älskar oss utan att vi vet om det ;) hihi....


15% av alla som dör gör det sovandes.

Kommentarer
Postat av: Micce

Bra där Pontus, ett av de bättre inläggen på länge. Smäll ihop dom andra punkterna i ett inlägg oxå så är det ju ruggigt nice.
United klara för semi nu, will you be there?

2008-04-01 @ 22:38:34
Postat av: tweener

sist jag kollade i min almanacka var högskoleprovet på lördag och skivan på tors. att kalla detta inlägg för roligt är som att göra en borka i ens egen säng...

2008-04-01 @ 23:15:10
Postat av: Prins Rosenberg

Den blir hård att förklara bort Pontus ;)

Postat av: Pontus

Micce: Tack & grattis ;) Ja, 2-0 ikväll!

Tweener & Alex boi: Skivan är i sthlm till 3 på fredagsmorgonen, man är hemma tidigast 4. Skola/jobb på det på morgonen tillåter högst tre timmars sömn :) Knappast nåt man kan återhämta sig till hundra procent nästa dag.
Det var en korkad dag att lägga skivan på, end of discussion.

2008-04-02 @ 08:30:48
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Prins Rosenberg

Bah! En riktig Partyprins sjukskriver sig på fredagen, fortsätter festen in på småtimmarna, tar några RBV, går ut fredag och sover nån timme på morgonen där, för att sedan komma med full fantasti och kreativiteten flödande på HS-provet ;)

2008-04-02 @ 17:10:37
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback