Stand aside!

Jag skrattar: ah... ah... ah!

Jag uppskattar för en gångs skull det vanliga samtalet på fikan, vi diskuterar saker som: barnbarn, matlagningsrecept, minnen från gamla som dött, nostalgi från barnprogram såsom "frukostklubben" samt diverse sjukdomar, allt ifrån cancer till ledvärk.
Några gånger har dom frågat varför jag varit tyst eller ledsen och då förklarade jag kort. Då satt dom o tröstade mig, alla gamlingar. Haha, och nu har mina försvarsmekanismer gått igång. Jag är ju inte direkt den sorgna typen ;)

Min hjärna sluter in all sorg i en bubbla. Därefter mobiliserar den ihop tillgängligt dopamin och serotonin värden, varefter en fullskalig attack verkställs.
Som hjälp på traven ska jag käka massa choklad och ikväll är det träning... då frigörs endorfiner. 

Jag kommer att vara en solstråle imorn!

Men lättare var det på dagis. Jag kommer ihåg en gång när jag ramlade och började grina, då stannade Simon, flera av er vet säkert vem jag menar, han är STOR, iaf, han stannade och garva. Då flög jag på honom och slog honom så att han började grina. Då skrattade jag och gick därifrån. Det var lättare då... :D

Idag har jag känt mig viktig. Körde en bokföringsorder på 74 miljoner. Tidigare rekord är på 12 miljoner. Sen körde jag igenom bokföringsordern för TV-licenserna... men jag fick en diff på 23 lax. Men det var fan inte mitt fel! Nån annan har budgeterat med för lite helt enkelt... ;)
 
Adjö!


En krokodil kan inte räcka ut tungan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aha. En krododil inte kan räcka ut tungan?

2008-04-10 @ 12:08:18
Postat av: Pontus

Nä, så det är ingen idé att du försöker lipa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback