Solglasögon - guide

Aloha!

Ser man lite ballare ut i solglasögon? Ja. Ja, det gör man fan. Amen så är det ju. Vad vore snubbarna i Matrix utan solglajjer? Jämför med att man har så mycket smink att man verkligen tänker på det. Det blir liksom fel.

Basfunktionen med solglasögon är att skydda mot ljuset och inte som en cool assecoar. Jämför med att man ser te.x en tjej med så mycket smink att man verkligen tänker på det. Det blir liksom fel. Det vet alla. Därför blir det så fruktansvärt töntigt när nån har på sig solglasögonen inomhus. Eller när det är molnigt ute.

Fy farao vad töntigt det är.
Summa sumarum: Du får helt enkelt bara vara schtekig i glajjor så länge basfunktionen gäller.

image834
Nu till del två. Det är soligt ute och man träffar folk och pratar lite. Om några är utan solglasögon så måste den med solglasögon ta av sig sina. Det här kan låta självklart för dom flesta. Men det kan ju låta självklart att man inte borde självmordsbomba sig heller...

Det är obekvämt att prata med nån som man inte ser ögonen på
, så med respekt för den andra ska man ta av sig sina glajjor! Såvida den förtjänar respekt vill säga ;) Ibland brukar jag med flit inte ta av dom, hihi....

Fy fan, det är ett hårt uppdrag att göra världen till ett bättre plejs, men jag bidrar minsan!

Ses på stan ;)


Du har fler hårstrån än en gorilla. En människa har 10 miljoner hårstrån, men de flesta är så små att de inte ens märks. (Fast på vissa individer märker man dom kanske liiiiite lättare... hehehe...)

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Instämmer till fullo. Det är oerhört hur ohyfsade folk är nuförtiden. Jag vill gå så långt som att hävda att även om man möts utomhus under soliga omständigheter och båda har på sig solglasögonen är det befogat att under tiden man hälsar ta av sig solglasögonen. När själva hälsningsförfarandet är över kan man givetvis sätta på solglasögonen igen och behålla dem på under resten av samtalet.

Lika självklart är det under vintertid att ta av sig den högra handsken när man hälsar på någon. Något som Pontus, dessvärre inte utövat denna vinter.

2008-04-19 @ 20:17:55
Postat av: Pontus

Haha :D
"Det är obekvämt att prata med nån som man inte ser ögonen på, så med respekt för den andra ska man ta av sig sina glajjor! Såvida den förtjänar respekt vill säga ;) Ibland brukar jag med flit inte ta av dom, hihi...."

Jag applicerade väl bara samma princip ;)

Postat av: David

TACK!! Fy fan va de kan va larvigt me glajjorna ibland!

2008-04-19 @ 21:19:42
URL: http://Davemeister.blogg.se
Postat av: Joey Bongas

Frågan är vad som är värst:
Att ha på sig solglasögon endast för att det är snyggt eller att på fullaste allvar använda ordet "glajjor"?

2008-04-20 @ 00:46:55
URL: http://jlarsed.blogspot.com
Postat av: Pontus

David: VARSÅGOD! ;)
Joey B: Det blir enformigt att skriva "solglasögon" hela tiden, 'glajjor' är en bra synonym. Det var inte meningen att såra mesar som dig som har glajjor på vintern för att försöka se lite ballare ut. Förlåt, mes. ;)

2008-04-20 @ 10:59:16
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Joey Bongas

Ok ok, exakt var och när jag påstod att jag använder solglasögon över huvud taget tycks du veta bättre.
Visst, jag kanske är en mes, utifrån vilken beskrivning du nu grundar det på, men det vet du inget om, vilket gör bilden av dig ganska motbjudande.
Ha en trevlig dag.

2008-04-20 @ 13:17:36
URL: http://jlarsed.blogspot.com
Postat av: Micce

Stor humor att först gå in på en okänd persons blogg och skriva nedvärderande om att använda ordet glajjor för att sen tycka det är motbjudande att av den okända personen bli kallad mes. Kasta sten i glashus någon?

2008-04-20 @ 14:42:13
Postat av: Joey Bongas

Att bli kallad mes var aldrig särskilt motbjudande, men den virtuella bilden jag fick av honom efter att ha läst hans åsikter osv, alltså därmed gått från okänd person till känd, var motbjudande så till den milda grad att jag slängde ut katten.

2008-04-20 @ 14:52:22
URL: http://jlarsed.blogspot.com
Postat av: Pontus

Joey Bongas: Ta du dig ett glas varm mjölk & gå o lägg dig :) Jag tror att det är en win-win situation.
Tack för dina sidvisningar.

2008-04-20 @ 22:37:55
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lukasagathe

I recomend this site

2008-09-24 @ 13:00:26
URL: http://lukasagathe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback