Hierarkin!

Denna Kvinnliga hierarki har jag tillsammans med Alex boi petat ner - även allas kära Hespero har deltagit i forskningen kring Den Kvinnliga Hierarkin.

Så att alla förstår (vare sig politisk åskådning, skola eller IQ) så kan vi direkt meddela att detta är en smula överdrivet för att man ska kunna se kontrasterna. Vi vill dock påpeka att denna modell existerar i Alla tjejgäng mer eller mindre, vare sig Ni kvinnor vill erkänna det eller ej. Då kör vi:

VD,  Bitchen - Själva ledaren, åtminstonde den som de andra följer efter. Ledarskap har hon inte mycket av förutom det att hon har en blick som kan döda, i alla fall vad resterande i gänget tror. Bitchen är den populära bruden som alla killar kollar först på, men sen ganska snabbt avfärdar med tanke dennes utstrålning av 0 IQ eller valfri sinnesrubbning. Det är ledaren som sätter statusen på gruppen - tyvärr. Gruppen är inte starkare än sin svagaste länk, vilket gör att ledaren gärna är trevlig mot gruppmedlemmar med lägre status. Ledaren har ett syfte för alla medlemmar, vissa medlemmar vill bitchen knappt se på, men den får ändå vara en del av gänget (en anledning kan vara att den medlemmens morsha köper ut, eller liknande)

Stab - Alfabruden, den ofta lite rundare bruden som besitter en oerhörd auktoritet, skränar gärna högt och är i 29/30 fall singel men ger ändå flest "kärleksråd" till resterande gruppmedlemmar. Sanningen är att det är  i form av "sexberättelser" som i själva verket var när hon var dyngrak och blev påsatt i en park av någon ful kille, som oftast utövar hjärndöd idrott. Denna förtjusande dam fungerar mest som moraliskt stöd men har även armbågar av stål vilket gör henne oumbärlig när nya vårkollektionen på H&M släpps eller i garderobskön efter krogen.


Väpnarna
- Tjejerna som förut var bästa kompisar men nu tofflar inför bitchen, de är svansar som vill vara likadana som bitchen och ger falska komplimanger för att ställa sig in. När de lyckas smita undan "gänget" med en bra förklaring klankar de ner på resterande som är såå mycket värre än de själva medan de sorterar hästbokmärken. Väpnaren saknar ofta moral och skulle skjuta ner några emos från klaffbron utan att blinka om det nu var ledarens önskan. Dessa två hade kunnat varit extremtduktiga, eller rättare sagt korkade men flitiga elever i skolan, dock med noll status, frågan är bara om valde "rätt" gäng från början.


Underhuggarna - Tjejerna som inte syns, dom är blyga och osäkra o lurkrar i bakgrunden, hakar på för att vara med i en grupp. Ofta med för att hon har en brorsa som är populär,  och därutav halkat in bland de "coola" på ett bananskal. Dessa fungerar även ibland som skönhetshöjjare för ledaren - om hon har mindre vackra kvinnor omkring sig så framstår hon ju själv som vackrare. Ledaren är ond. Underhuggarna osäkra.

Tänk om det kunde vara som med män - planorganisation. Simple.


Ann-Marie kom an PAAJFN2D. ;)

Puss kvinna där ute, puss!


Kommentarer
Postat av: Alexfuckingsander

Ännu en gång har vi lyckats käre vapenbroder! Jag tycker mig finna att vi saknar ett alias! Vad tycker du sj?
\ Prisen av Bergsrundan

Postat av: Gurra

Huvet på spiken min vän, mycket informativt och väskrivet.
Fortsätt i denna anda och vi kanske börjar se en lösning på ett av de två största mysteriena i vår värld, kvinnan

2007-09-12 @ 01:46:39
URL: http://gurrrrras.blogg.se
Postat av: Ann-marie

Ännu ett bevis på att projektet behövs mer än någonsin! Efter det hemska (!) inlägget, som kanppt ens stämmer in på bimbos, följer kommentaren "Puss kvinna där ute, puss!"?!? Ni om några är ett mysterium :)

2007-09-12 @ 04:43:03
Postat av: cecilia

Jag dör. Jag vill mer än gärna se ett inlägg om den manliga hierarkin också. För att jämföra.
Puss man där ute, puss!

2007-09-12 @ 09:00:20
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: charlie

HAHAHA underbart! ENCOORE!! ;) precis så där är det.. ann marie finns inget du kan säga eller göra eller ens försöka med.. för detta e såå klockrent.. the case is rest ;) haha (i rest my case).. ;) aja.. fortsätt nu, få höra om den manliga hierarkin.. ;) tjingeling

2007-09-12 @ 10:43:31
Postat av: Alexfuckingsander

Haha, tack för de snälla kommentarerna..(kommentaren.. :( ) men jag skulle nog säga att Tigerharen och Anime ska sätta ihop en manlighierarkin! Skulle vara något det!
\ Rosen - Den evige romantikern

2007-09-12 @ 15:21:49
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Annie

vem är tigerharen?

2007-09-12 @ 16:18:21
Postat av: Alexfuckingsander

Det bör väl du veta! Hon heter Cecilia och finns att kontakta på tigerharen.blogg.se.
Att man ska behöva göra allt för er tjejer.... suck..

2007-09-12 @ 16:32:33
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Cecilia

Eftersom att jag är ett stort fan av sanning är det bättre att ni skriver den. Så kan jag ta hand om den kvinnliga istället... Så att det blir rätt och inte "Hipp hipp hora" all over again.

2007-09-12 @ 16:40:04
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Pontus

Alex boi: Absolut, får ta o komma med nåra propositioner alltså...
Gurra: haha tack, men vad är det andra mysteriet?
Ann-Marie: Kom an! Du ädla projektledare visa vägen ;)
Cecilia: Jag skriver en snart för (din) enkelhetens skull.
Charlie: OMW liksom. ^^

2007-09-12 @ 20:29:41
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Gurra

Pontus: Varför tvättmaskinen alltid äter den ena strumpan, dock orolig att det aldrig kommer lösas..

2007-09-13 @ 20:00:26
URL: http://gurrrrras.blogg.se
Postat av: Justinzara

Congratulations on a job well done. Thanks

2009-08-26 @ 13:57:29
URL: http://justinzara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback