Amagad, it's friday!

Hali hallå bäste bloggläsare!

Idag råkade jag dra igång larmet i stadshuset när jag skulle hämta "super-kaffe" i källaren. Det står en gömd automat där och dörren var stängd av någon anledning, o sen slog jag fel kod tre gånger och sen *WIIIIIIHHHHUUUU*  men efter ett tag fick jag ordning på situationen, jävla kodlåstjofräs, man blir ju skogstokig... Det är inte lätt att arbeta som redovisningsassistent, jag får dagligen slåss med häftapparater, hålapparaten & kodlås...

Allas vår kära Tigerhare har gjort ett inlägg om Den Manliga Hierarkin - synnerligen roande, jag kunde inte betygsatt grupperna bättre.
Läs här! (efter att du kommenterat i min blogg alltså ;)

Nu för tiden käkar jag lunch på Crocs inn, kanonbra husmanskost faktiskt! Men idag åt jag nåt som såg ut som Sprängd kanin de lá grästova. Men fy fan vad gott det var, det var nån Jugoslavisk grejj.

Var o fikade idag med Alex boi, Elin & Johanna. Vi hade långa djupa diskussioner. Shysta kvinnor det där alltså, inga som växer på träd - (fast det gör ju inga kvinnor... haha).  Vi frontalkrockade vid en frågeställning som jag tänkte dela med mig av till DIG.

Man har ett mjölkpaket som går ut om en dag, men innan det går ut så bakar man bröd med det. Går brödet ut samma dag som mjölken skulle gå ut... eller hur blir det?

Kommentarer
Postat av: cecilia

Ibland överträffar jag mig själv!

Postat av: Elias

Ma-halo!
nä brödet går inte ut efter en dag...
bai

2007-09-14 @ 21:24:17
Postat av: heidi

brödet går inte ut^^

2007-09-14 @ 23:07:56
URL: http://heidihellen.blogg.se
Postat av: Pontus

Cecilia: Haha, ja
;)
Elias & Heidi: Med vilket argument då? Mjölken är ju kvar i brödet liksom...? ^^

2007-09-15 @ 01:29:09
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: cecilia

Jag som inte ens har läst kemi vet ju att det blir en kemisk reaktion när man blandar mjölk och jäst och mjöl! Alltså går inte mjölken ut... Sheisse! ;)

2007-09-15 @ 11:29:18
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Jonelizabeth

Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings

2009-01-05 @ 11:51:44
URL: http://jonelizabeth.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback