RAAAAWR!!!

Nu tänkte jag gå igenom ondskans tankar och idéer, vi snackar givetvis om vänsterpacket. 

Det gick jävligt bra att kritisera USA för att dom avsatte en diktator i Iraq och jagade iväg talibaner i Afghanistan. Men nu undrar folk varför USA inte anfaller militärjuntan i Burma? 
Ingriper USA är dom krigshärjande jävlar, avstår dom så godkänner dom passivt folkmord. Vänsterpacket kritiserar dom hur dom än gör!
.Och nu säger socialistidioterna att "USA hjälper inte, för det finns ingen olja" Svar: jo, din lågutbildade jävel, det finns både olja, naturgas, ädelsten & mineral.

Jag anser att ett militärt angrepp är nödvändigt. Det fungerar. Sadamm föll, Idi Amin i Uganda fick spö av Tanzania och Talibanerna åkte också på rådäng.

Det roar mig att vänsterfolket demonstrerar mot "stureplansprofilerna" men när det gäller en vänsterregim som mördar människor hipp som happ så är det okej. Appro på vänsterfolk & idioter så har Putin idag meddelat att han i princip fortsätter regera fast med titeln "premiärminister" ist för president som han inte får vara längre. Diktator med andra ord.

Jag menar, kom igen, FN. haha, vilka åsnor. vad gör dom liksom? Skickar iväg Ibrahim Gambari som säger "fy, inte slåss" Det är det vi åstadkommer. Eller jag vet! Vi bär en röd tröjja...

Vill du hjälpa på riktigt? Byt ut dina röda tröjjor mot blå och skänk pengar till USA. Där är det både tanke & verkstad istället för bara tanke.

Fy fan. Vänster och dess sympatisörer, you make me puke.  Tänk om, tänk rätt. Eller fan, börja tänka, är det för mycket begärt?

Kommentarer
Postat av: Roggan

jaa du pontus... jag vet inte riktigt vad jag ska säga, den dag merparten av den svenskabefolkningen börjar skänka pengar till USA är en sorglig dag...

2007-10-02 @ 19:52:53
Postat av: Pontus

Det är bättre att köpa röda tröjjor och tänka trevliga tankar menar du? :)

Postat av: Roggan

Nej jag tycker alla människor ska plocka fram köksknivarna och boka första bästa flyg ner...

2007-10-02 @ 20:39:02
Postat av: Lindberg

Skönt att höra lite vettiga ord från dig Pontus.
Man blir ju inte direkt förvånad över vänsterpackets uttalanden, de är ju kända för att uttala sig utan att kolla fakta först. Men att de totalt missat den franska oljejätten Total's utvinnande av olja och gas i Burma är skrattretande.
FN är ju också ett jävla pack! Hur fan kan folk förlita sig på att en organisation där Iran och Nordkorea i princip har mer makt än länder som Luxembourg och Monaco ska skydda folk från diktaturers övergrepp på de mänskliga rättigheterna när inte ens FN:s demokratier upprätthåller alla de rättigheter som är uttryckta i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Sverige bryter ju t.ex. ideligen mot artikel 3.
Mitt förslag är dock att skänka pengarna till rättighetskämparna i Burma istället för att skänka dem till USA.

2007-10-02 @ 20:45:31
Postat av: Pontus

Roggan: Ge mig ett jetplan...
Lindberg: Bäste Lindberg! Med risk för att låta dum, vad är "artikel 3"? upplys mig :)

2007-10-02 @ 21:35:08
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lindberg

Artikel 3 i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna:
"Everyone has the right to life, liberty and security of person."

2007-10-02 @ 21:40:02
Postat av: fd. kustjägare

shit asså. det e pinsamt att se hur du skriver om militären som att du har stenkoll på hur både den svenska armen, nordic battlegroup och den burmesiska armén fungerar. du tror att du e ball som kanske har läst nåt jävla infoblad från lumpen. du ska säkert göra lumpen som kock eller nåt annat unket. sluta va en wannabemilitär som tror du kan charma små efterblivna slynor med att du läst på wikipedia att burma har bra lv-robotar o sån skit. om du nu ska skriva nåt så kan du väl se till att skriva om nåt vettigt. men fan, ett tips, försök inte verka som att du e nån, släck den här bloggen o gå o sätt en luftvärnsrobot i pallet på ditt alter ego pontmeister.

2007-10-03 @ 10:12:39
Postat av: cecilia

Jag antar att jag är en av vänsterpacket som du talar så väl om?
Jag tycker att det är en självklarhet att man demonstrerar mot saker man inte vill gå med på. Att du tar stureplansprofilerna som ett exempel är ju helt befängt. Vad har det med vänstern att göra? Att vara emot våldtäckter och svåra rättegångar när man förhör offret och inte våldtäcktsmannen hör inte bara vänstern till. Kan man inte vara emot det som höger?
Ifall det nu är på det sättet, påstår du nu att våldtäckter är okej och accepterat på högerflanken?

2007-10-03 @ 10:24:52
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: en ärlig kuse

inte för att strö salt i såren men det är fan tragiskt och se hur du verkligen desperat söker bekräftelse via den här bloggen. du försöker framstå som rolig och intelligent, kan se framför mig hur du sitter och försöker klura ut invecklade metaforer som du hoppas att folk ska tycka är roliga. du kanske charmar en enstaka efterbliven modebloggare och en inavlad skinnskalle, men utöver det gör du bara bort dig själv.

2007-10-03 @ 10:37:28
Postat av: Pontus

fd. kustjägare: haha, du har uppenbarligen missat att det är skrivet med glimten i ögat. Sånt lär man sig uppfatta runt 12 års ålder. Du var säkert en sån här som råkade skjuta sig i foten och fick åka hem. Din oförsvarbara dumhet gör det intrycket. :)
Cecilia: Saken är den att det var vänsterfolk som protesterade utanför rättegången; 1. dom dömmar dom på förhand för att det just är "stureplansprofiler" hade det varit "arbetar Anders" så lovar jag att ingen av er hade protesterat utanför den rättegången. Det jag menar är att det är lika illa vare sig det är en rik snubbe som våldtar en tjej eller om det är en fattig snubbe som våldtar en tjej. Den uppfattningen har uppenbarligen inte vänsterfolket...
en ärlig kuse: ...jag märker att kategorierna "efterblivna modebloggare" & "inavlade skinnskallar" inte räcker till, Du hamnar i: "Avunsjuka analfabeter med en touch av sinnesslöhet" Btw, jag är rolig & intelligent.

2007-10-03 @ 11:10:19
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: cecilia

Allvarligt nu, Pontus? Tror du verkligen att vi inte skulle protestera ifall arbetaranders hade gjort något liknande? Jag vet visserligen att du itne tror mycket om vänstern, men vad tror du egentligen? Att vi är smutspartiklar på amöbor? Att vi inte har någon moral what so ever?
Lägg av nu.

2007-10-03 @ 11:16:02
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: cecilia

Och jag antar att eftersom att bara vänstern demonstrerar mot våldtäckter säger det mer om högern än vänstern...

2007-10-03 @ 11:39:36
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Pontus

Korrekt. Jag tror inte att ni skulle protesterat mot "ArbetarAnders". Ni protesterar bara när rika/framgångsrika gör fel. Svar: Ja, er moral kan och bör ifrågasättas.

2007-10-03 @ 11:47:33
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: cecilia

jag tror och vet att du har fel. Det känns såhär: jämnställdhet - våldtäktsman som arbetar, vilket väger tyngst?

2007-10-03 @ 12:09:36
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Pontus

Utveckla. :) Jag förstår inte vad du försöker få fram.

2007-10-03 @ 12:50:56
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: en trött kuse

hur mycket du än vill det så kommer det aldrig bli en livad debatt här som inte involverar dig och en mängd hjärndöda nollor som inte ens kan stava till våldtäkt. du ska nog inte heller kasta sten i glashus, senast jag kikade i min ordbok stavades det avundsjuka. BAM!

2007-10-03 @ 13:17:29
Postat av: Pontus

Haha, åsna! Tillåt mig upplysa dig om att det var en del av skämtet. Det du skriver säger mer om dig än om mig. Du vågar ju inte ens peta ner ditt namn. Du verkar behöva kärlek - pröva att be.

2007-10-03 @ 13:39:04
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Micce

Pontus, uppenbarligen finns det en hel del allt för allvarsfulla och fega personer där ute som ändå inte klarar av att hålla sina kommentarer borta härifrån. Du har aldrig funderat på att totalt ignorera varelser som gömmer sig bakom massa skumma nics?

2007-10-03 @ 14:35:37
Postat av: Lindberg

Haha, högst underhållande!

2007-10-03 @ 16:23:49
Postat av: Micce

Lindberg>>Hehe,framförallt personen som valt att kalla sig för en trött och ärlig häst. Humor!

2007-10-03 @ 17:18:20
Postat av: Pontus

Micce: Haha, jo, du har ju rätt. Men det roar mig att det alltid är en "anonym" som kommer till mina domäner och försöker klanka ner på mig. :)
Det som roar mig är att den redan insett att den är underlägsen ...haha - ja, jag sparkar gärna nån som ligger ner om den ber om det.
Lindberg: Seru, o du var motståndare till "förnedrings tv" ? :P hahaha

2007-10-03 @ 17:38:41
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lindberg

Micce: Glöm inte den fd. kustjägaren! Han fick mig att skratta gott.

2007-10-03 @ 17:41:26
Postat av: Lindberg

Pontus: Jag har aldrig sagt att jag är motståndare till "förnedrings-tv", bara att jag inte tycker att det är särskilt underhållande. Dock måste jag medge att detta är ytterst underhållande :P

2007-10-03 @ 17:43:21
Postat av: Pontus

Lindberg, du ser, du skulle älska Idol, ge det en chans. Schelv känner jag mig som Peter Swartling som förklarar för kustjägaren att han inte kan sjunga medan han stretar emot "Jo, jag KAN visst sjunga, ALLA tycker det!!" ... "HAHAHAAAA, och jag kan FLYGA grabben, du hittar ut själv va? *gör ALT+F4 gester*"

2007-10-03 @ 18:29:38
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: cecilia

Jag menar att jag, och alla feminister i världen med mig, tycker att jämnställdhet är viktigare än arbetaranders. Och de flesta feminister finns att hitta på vänsterflanken. Alltså; Vi demonstrerar mot alla våldtäktsmän, inte bara stureplansprofilerna. Det bara råkade bli dom som var först.

2007-10-04 @ 09:08:32
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Anonym

Usch, vad avskyvärd du är.
tjing från en vänsterpartist!

2007-10-04 @ 22:39:45
Postat av: Pontus

Haha, högst ömsesidigt, det röda blocket är ren ondska.

2007-10-05 @ 08:58:49
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Boyssmith

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.

2007-12-27 @ 15:44:47
URL: http://boyssmith.blogspot.com
Postat av: Troyhilde

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

2009-02-16 @ 11:34:45
URL: http://troyhilde.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback