Segerns ljuva sötma...

Hej hej lingonpastej (RIM)

(oj, nu blev det ett jävligt långt inlägg, men men, nothing to do, nothing to do)

Gårdagen - helt ba för bra nästan. Matchen! :D amagad. Vi mötte bissarna som hade 15-0 i målskillnad o låg först i serien. Dessutom hade vi bara en avbytare, och nåra av dom som var på plan var... well, säkert bra på annat än fotboll. Å andra sidan så lirade ju jag o Elias. Det får kompensera ;)

Det var molnigt ute med ljumma vindar som drog i håret, jävligt bra fotbollsväder. det är så kul, för vi är ju så sjukt oseriösa, vår "uppvärmning" består av skott på målvakten samt kaffe och bullar. Så kommer de där andra laget i enhetliga träningsoveraller och med en tränare som lägger upp värsta övningarna och alltning ^^

However, jag lirade ytterback o Elias boi var forward. Grabben har ju problem med o göra mål, även igår, då han sköt på en motståndare som sedan touchade bollen in i mål. Dvs Elias gjorde Inte mål, det blev självmål.

Jag vet att det är barnsligt, dåligt och fult men förfärligt jävla cp kul att psyka motståndarna. Det är min grejj alltså, igår unleashade jag hela mitt fysiska och psykiska arsenal.  Det gav utdelning :) he he he... vi gjorde 1-0, dom gjorde 1-1 och vi gjorde 2-1 på straff, och sen så uppbådade vi världens försvar av enat solitt järn.

Och dom där satans cry-babiesarna grät o grät o grät, F Ö R  I N G E N T I N G, aaaaarrggghhhhh!!!!!  Det finns ingenting jag hatar mer än klena fotbollspelare som faller för ingenting, det är ju sånna jävla tattare som ger sporten dåligt rykte. Därför går jag efter en enkel regel. "Den som låtsas erhålla smärta - skall snarast erfara smärta" 

Men tillslut så brast det för lilla mig... En av våra spelare tacklar en av deras o han faller, o sen när han reser sig upp o ska "kaxa" sig mot Jocke, då tar jocke han på huvudet o säger "lilla gubben, gå härifrån" varav den här tattaren tar sig för huvudet och slänger sig till marken...

Jag har en tendens att förlora kontrollen över kroppen vid två tillfällen; det är vid berusning och vid fotbollsmatch.
och just då satt det en ängel på ena axeln o en djävul på andra och de var ense: må han veta att han är vid liv.


(man fick ju inte stjärntecken: Lejon, för ingenting ;)

"AAAAARGH! RAAAWWWWRRR, FRUST OCH MORRRR, res på dig din jävla tattare, ska du ligga o gråta som ett litet barn eller?"
han ligger kvar o tittar lite skraj o så kommer deras största slem i laget, måste vara det största slemmet i hela nyköping... haha, o han ba:
"asså vad vill du, ska du komma o snacka?!"
"jag pratar helst inte med idioter, men jag gör ett undantag för din skull, vafan vill du?"
då går han fram o river mig i ansiktet, hahaha, hallå? baby boy, go fuck yourself. jag skakade i hela kroppen, jag ville ha BLOD, men jag blev bortdragen av Daniel, o då kommer en annan snubbe ur deras lag o ba:
"hörrö, ska jag nita dig eller?
"haha, du är välkommen att försöka...men jag har en policy mot att bli slagen av tattare som inte kommit ur målbrottet och som har moppemusche, så det blir nog lite svårt"
(givetvis hade vi en väldigt ingående diskussion där jag försökte definera hans utseende, men det skriver jag inte här för då kommer min papi o mami som för övrigt läser den här skiten att blå sura på mig :D)

...då kom Elias o ba: "hörrö, Pontus, var inte så vild"   ...ska han säga liksom.

då var det 2,5 minuter kvar av matchen, och när domaren blåste av matchen så steg jublet. så jävla skönt :D det pulserade lycka i kroppen, tiden stannade några ögonblick och rysningar bredde ut sig i kroppen. SEGER!  
...sen blev det ett jävla tjoande i omklädningsrummet :D me like.

Tillåt mig citera ett utsnitt av matchen från Brunnsängs IK:s hemsida:
Matchen var tuff från båda håll och det var tyvärr en hel del fula situationer där spelarna gav igen och onödigt riskerade att skada motspelaren. Vi fick ytterligare några skador, men jag vet inte hur det gick för Bissarna. Domaren delade ut 4 gula kort till oss och 5 till Bisssarna. Det kunde ha varit många fler åt båda håll. Matchen höll på att urarta mot slutet, men det lugnade ner sig och matchen kunde slutföras utan ytterligare incidenter.

haha, och från bissarnas hemsida, två citat:
Planen och motståndet påminde mer om rugby än om fotboll och ett lag måste spela efter sina förutsättningar vilket Brunnsäng gjorde bra.

- En tuff förlust mot ett fysiskt spelande lag, sammanfattade tränare Caj Hjelm och vandrade sedan bort till minibussen för hemfärd.


Schelv skulle jag sammanfatta matchen såhärva: En riktig jävla kämparmatch mot tattare som föll som stickor i varenda duell, varje fall mot Pontus "Pansarvagn med lockar" Sjögren.

Fan vad jag är på livets topp just nu, allt är bara bra

-Eder Sjögren

Kommentarer
Postat av: Olsson

Heja Pontus! :P
På måndag gäller det, då är det Bulten-match på g. Den börjar klockan 20:30 så jag hoppas du är på plats strax innan. Vi höres!

2007-05-26 @ 17:10:35
Postat av: Pontus

halv 9? var det inte halv 7? men aja, no mercy.

Postat av: Millsberry Cheats

Great site

2008-05-14 @ 11:40:26
URL: http://www.millsberry2007.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback