Morsning din gamla gulashsoppa!

Rajtan tajtan, horoskop är en samling av skum text, man tror ju inte på dom liksom, men man vill ju ändå tolka dom på nåt sätt, o därmed vilja att de ska gå i lås, right?

kolla på mitt, Lejon..Grr:

Du kommer att få ett utmärkt tillfälle att gå vidare i ditt liv under den närmaste tiden. Ett hål inom dig har stor chans att fyllas men spela inte på lotto, du har inte turen med dig för tillfället.

Nu tänker ju jag att "gå vidare i mitt liv" innebär STUDENTEN WAAAAA. "Ett hål inom dig har stor chans att fyllas" pfff, jag är väl ingen simbassäng... Perhaps ett kunskapshål, kalkyleringen & marknadsföringen kan ju behöva fyllas på lite... "spela inte på lotto" så sjukt bra, för då lär jag ju satsa på att Portsmouth antingen vinner eller lirar oavgjort mot Arsenal, då måste ju Arsenal vinna.

amagad så smart!

Aja, idag ska jag våldgästa Elias ikväll... det blir nog pra pra, imorn har vi Match :D (Erika du kommer väl o kollar?)
Scehlv spelar jag alltid bättre med kvinnlig publik i närheten. Först blir jag nervös men sen trycker jag på "Plocka-fram-Alfa-hanen-inom-dig-knappen" och då kan ju Spiderman slänga sig i väggen och halsa ketchup, here I come.

(Föresten Elias, så kan ju du fetinghajja att du får lira vänsteryttermittfältare då jag paxat högerkanten, pusspåre)

Jag tänkte göra en parodi på alla söta modebloggar och göra en liten "dagens eventuella outfit", den kommer om nåra timmar ^^

Puss honey!


Kommentarer
Postat av: Elias

ahhaha jag vänster-ytter? jo ja kanske e snäll o växlar lite, ehhe
E

2007-05-11 @ 17:33:18
Postat av: Pontus

...Ta en plats i startelvan först va?

Postat av: Felicia

Jag är väldigt nyfiken på den där dagens outfit :)

2007-05-11 @ 19:03:16
URL: http://feelicia88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback