Um sklm stu!

Jamen tjohej, lyckades igår med världens bragd. går omkring i skolan o sover, nåra fula ettor står o pratar om datamonster och gör smaskiga ljud vilket gör att jag givetvis ryggar lite åt sidan. det i sin tur gör att jag går emot ett skåp med mitt pekfinger.

jag fick ett sånt där mikrosår som man inte tänker på, det började blöda lite o sen sluta det. MEN jag kan inte äta med bestick för det sticker till i hela fingret när jag rör med gaffeln.
absolut ett I-landsproblem man borde ta tag i.
"pekfingerplåster" borde uppfinnas.

var o såg Blood Diamond igår med roggan, ricardo, olsson & david, den var najs. Man får en sån där söt tankeställare som gör att man helt plötsligt blir lite sugen på o åka till USA, köpa ett maskingevär o åka ner till Afrika (via london) o peppra ner rebeller.
definitivt sevärd.

Imorn är det ICA som gäller, så då förväntar jag mig lite besök från er vackra läsare.

Nej, världen är bra konstig, det finns så mycket man borde göra, men som man inte orkar, som te.x att plugga marknadsföring.
appro på tid & brist på tid, så stör jag mig fett på dom här jävla babianhjärnorna som övar sig på att typ prata baklänges eller kasta piono längst, allt för att komma in i Guiness Rekordbok, som ingen läser ändå. och läser man den så glömmer man ju bort namnet direkt. jag borde få använda deras fritid istället för dom, jag skulle göra mycket bättre saker... som typ, vattna blommerna, köpa lök och saker som behövs.


Här har vi fotbollshumor ^^

jag tycker om när Newcastleliraren skjuter sin egna spelare i huvudet ^^ eller nät målvakten drar en utspark i huvudet på domaren :D

Och appro på det så är det debut för Bronxeng imorn efter jobbet, fy farao vad jag längtar :D det är så jävla kul o spela fotboll asså, tjoflöjt!

Kommentarer
Postat av: Eivindelle

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback