Jak harr ite någe ortförått.

Tjenamors, tog en day-off, för det behövdes för min stackars arma hjärna. MEN inte kan man sitta hemma utan att göra nånting, så jag har förutom städat mitt rum suttit o övat på ord till högskoleprovet. Har nästan lärt mig hela den internationella prefixlistan utantill,  men det finns ju fortfarande massvis med ord som spökar, kolla på dom här till exempel:

Psykoprofylax
Tautologi
Etnografi
Analogi
Invektiv
Kvasivetenskaplig
Animositet
Fresk
Sufflera

Nej, jag blir iallafall snurrig. På lördag är det Stanleys som gäller, ska se till att hälla i mig tillräckligt för o glömma 2-3 år av gymnasiet. Jag menar när man gick i 9an hade man koll på saker o ting, man var liksom bäst. Nu är man bara, man bara går omkring och finns. Som jonas så vackert sa:, "Fan, jag känner mig alldeles lobotomerad" (självinsikt tillsist?) ^^
nej, han har rätt, för när han sa det så nästan kände jag ärret i pannan efter lobotomeringen. men jag är säker på att jag kommer bli normal den 7 juni.
och efter det misslyckade försöket att halka i duschen för att hamna i koma så får jag väl ta o uthärda denna lilla minibit av skolan som är kvar.
och inte fan blir situationen bättre när ett jävla sluskpack som Nordirland bestående av ett gäng dyslektiker spöar sverige med 2-1, varav han som gör två mål sitter bänkad i ett division 2 gäng på nedflyttningsplats i England. BAH.

Må dom råka mala sönder sina händer i en hushållsmixer.

Aja, ska strax iväg o spela lite fotboll med boysen, ska bara träna på lite fler ord; Bryllig, bulletin, diskrepans, stratifiera.. osv...


Kommentarer
Postat av: Favouriteshopping

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback