Bärsärkargång!

Well, SSK vann, vet inte riktigt hur de skulle kunnat gjort det utan min publikinsats, men det var najs.

Jag har kommit fram till en sak som stör mig minst lika mycket som kalkylering på måndagar, och det är störningsmoment som uppstår vid brukande av telefon.

1. Det värsta som nån man pratar med kan göra är att käka mat smaskande sådär charmigt i bakgrunden.
2. Det andra är att hysteriskt skrika samtidigt som den försöker prata med någon annan för att sedan säga "va, va sa du?" 183 gånger. (ELIAS)
3. När personer omkring en säger åt en saker man borde säga/fråga.
4. Brusig mottagning.
5. NÄR NÅGON RINGER EN SIGNAL. NACKSKOTT!!!!!
6. Sms med meddelandet "Ring upp mig"
7. När någon avslutar ett samtal med: "amen Du, ring mig sen" (det är väldigt få som säger den andra varianten, "jag ringer dig sen", inte sant?)
8. Tröga människor i telefon är ingen hit heller...
9. Folk som ringer upp direkt efter pålagd lur för att försäkra sig om att något verkligen har skett: "Du la på luren i örat på mig" "Utmärkt uppfattningsförmåga (click)" 
10. Telefonförsäljare(!)  "Jo, vad säger du, förutom en 10 måndaders premunation på KING för priset av 4 månader så får du även en uppblåsbar muterad hamster, en bussresa till strängnäs och 400 kg kattmat, deal?"

yeye, åkte hem från hockeymatchen varav min medpassagerare, Guddan vid klaffbron skriker "Mopedister, köröverrom!" Nog för att ingen gillar dom, men jag åkte fram o mötte dom i birkakorset och det visade sig vara 3  tjejer på två mopeder. Så glor dom in i min bil och börjar gasa.
Så jag vinkade lite och vände mig i en position så att det glänste lite om hörntanden och visade att, bara för att jag sitter i en gammal avdankad skoda utan radio så ska fan inte nåra små fjortismopedister tro att dom kan köra förbi CJ Sjögren.

OCH VAD GÖR DOM? Tjuvstartar! ojojoj, jag blev galen, brände halva däcken i gatan och ba VA VA VOOOM!

Äh, vadå barnslig? Stick o lek vuxen nånstans om du är så jävla stor då, fetto.
Jag blev ju kränkt...
 
Högskoleprov imorn...happy happy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback