Nu kan det inte bli fel ^^

Jag citerar en bit av Brunnsängs hemsida istället. happy happy, alla blir happy.

BIK hängde bra med i första halvlek och kunde med bättre skärpa i avsluten och lite flyt kunnat haft en ledning halvtid. Istället var det Sjösa som gick till vilan med en 2-1 ledning. Oturen grinade oss som vanligt i ansiktet när Pontus efter ca 10 minuter rundar deras vänsterback och drog på ett stenhårt skott ur liten vinkel, som målvakten inte orkade styra över målet utan den tog i underkant på ribban och studsade sedan ut till inkast. Märkligt nog blev det Sjösas inkast?? Vi hade sedan ytterligare ett par bra lägen att göra 1-0. Som vanligt denna vår blir det istället motståndarna som gör 1-0 i 22:a minuten på en hörna. Tyvärr för oss är det en solklar offside (som domaren inte ser) på en Sjösa-spelare som leder fram till situationen som ger dem hörnan. Efter 32 minuter får vi sedan en straff efter det att en Sjösa-spelare bakifrån lagt armarna över Elias axlar och tryckte ned honom i gräsmattan. Daher stegade fram till straffpunkten slog bollen säkert i mål till 1-1.