Tjingelong

Nu var det ju en tid sen jag skrev här så nu är det dags!

Fredagen är ju värd några ord. vi var först hos rickard och pimpla vin, och sen runt 11 snåret halkade vi ner mot TK.  där hade S04, asså vår klass dårå, en slags studentskiva - warmup i form av minst 20 st från klassen. det var ganska kul, för vi är ju faktiskt en riktig röjjarklass ;)

jag har ju blivit übernyttig så nu dricker jag bara i måttliga mängder ^^ ...inte som lindberg som stoppar i sig både det ena och de andra och vipps rabblar alla klasskamraters farshors inkomster "FÖR JAG HAR KOLLAT UP ER PÅ RATSIT.SE HAHAHAHAHAHAAAAA" roligast var väl duellen mellan fröken höeg & lindberg.

jaja, allt var bra egentligen, förutom en grejj, jag roggan & anton visade upp våra dancing-skills, då en kavajpajas puttar på lilla mig och genast när han möter våra ragnhildblicker utbrister han: "erhm, jag är otroligt full" och hans kompis ger sig på roggie och frågar om det var han som spotta han i ansiktet typ 51 gånger (som om man skulle svara "ja" i så fall...), men när de vänt sig om stog vi där bakom och anton får för sig att hälla sin smirre ice på kavajpajasen, och snubben märker inget... så där står vi o glor medan anton tömt halva sin flaska och sen går vi därifrån...
just då var det ganska kul ^^

sen på lördagen så hjälpte jag elias at flytta hela dagen, och på söndagen jobbade jag och absolut ingenting hände som är värt att notera, förutom att jag fick en extra kafferast för att vi hade för lite att göra.

och idag har jag tränat som ett psykfall och träningsverk tåmårråw är oundvikligt. appro på det så är det ju ganska kul och se de hära snubbarna som går omkring på gymmet och raggar brudar där. liksom, precis när en snygg tjej går förbi så lägger dom på 1890 miljoner kg till och tar i allt vad de kan. man blir ju för jävla imponderad alltså.

sen har ju jag o gustav startat en kapitalisttråd på FC, (ragnhilds community) och den börjar ta fart, det är fina grejjer. ibland känns det bra att inte vara emot lindberg. kolla på re här ba när han äger sönder den stackars  kommunisten.
Adam Sam writes:


Keep your friends close, and your enemies closer, Sun-tzu Chinese general & military strategist (~400 BC).



och den som undrade vad den allmänna egendomen är;
Den allmänna egendomen är allt vi föds till. med allt menas att marken, träden, månen och allt runt omkring oss i naturen
tillhör oss som föds, det är det ända logiska sätt att dela upp allt rättvist. dom som föds efter att andra har förädlat naturen har aldrig haft en möjlighet att tävla och konkurera därmed skapar konkurrens fattiga och rika, inte tillväxt.
 
kapitalister har inte som mål att nå en utopi därmed kommer dom aldrig att få en.
om du sattsar på vg kommer du aldrig att få mvg men sattsar du på mvg så har du större chans på vg.

Jag är bekant med begreppet, men det jag efterfrågade var en härledning om teorins giltighet, vilket är en helt annan sak än att beskriva vad begreppet innebär.
Var vänlig att presentera en logisk härledning, det vill säga en härledning utan motsägelser (identitetslagens axiom omöjliggör motsägelsers existens) om din teoris universella giltighet. Härledningen bör vara av filosofiskt slag, vilket innebär att grundantagandet ligger i ett (eller flera) axiom.

Med frihetliga hälsningar
eder kapitalist,
Jonas H Lindberg

Ropen skalla, axiom åt alla ;)

Kommentarer
Postat av: Roggan

Jävla lirare det där på TK altså.... och jövligt skönt gjort av Anton.
Någon skulle filmat lindberg bara, lindberg+fernet=:D

2007-01-30 @ 19:38:36
Postat av: -

verkar som lindberg lärt sig ett nytt ord. "axiom" förekommer en jävla massa gånger, som om en blatte lärt sig ordet komplex och sedan skrivit en text...

2007-02-01 @ 23:22:48
Postat av: Lindberg

För herr/fru/fröken anonyms vetskap har min kännedom om axiom funnits länge, men det finns sällan läge att använda sig av filosofiska termer i dagligt tal. När man talar om filosofi är det väl dock ganska självklart att facktermer används relativt frekvent.

2007-02-02 @ 12:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback