spaghetti señor?

sí.

ja då har man styrt upp ett sånt dära kort på det dära stället på badhuset som man aldrig stavar rätt... Nautilus typ.
träna idag med gustav, jonsson och elias. ena lirare de där asså.. 
uhuu, jag hade problem o äta middag, för det skakade i bröstet och armarna när jag höll i besticken. förmodligen kan jag räkna med en sån här mysig träningsverk tåmårråw, YÄ.

marknadsföring pågår för full gång. vi undersöker om det finns en marknad för kortlås. d.v.s ett lås utan nyckel som du istället bara drar ett kort igenom (som på hotell) fast hos privatpersoner. vi räknar med att ha ca 5-10% av marknaden. jamen de najs. och vi e typ klara med fältundersökningen och jag tror minsan det blev si sådär 15% iaf. splendid, splendid.

aja, cut the crap va. nu ere såhär va, att vi fått nytt schema, och på det så har vi Fidel "castro" Molin hela 48% av vår resterande skoltid. så då är det lika bra o tänka bort MVG på halva året. t t t, blir en katastrofal avslutning, känns lika illa som om vänstern skulle ha vunnit valet. crap.
och åt helvete med idioter som räcker upp handen för o säga saker som läraren vill att de ska säga istället för vad de själva tycker. "amen jag tycker att det är JÄTTE JÄTTE INTRESSANT med hur alla olika människor tolkar fröken julies humör, liksom ur så många olika vinklar, verkligen, det är så faschinerande." mhm, lika faschinerande som och sitta o behöva lyssna på att sånna nersolkade öststatare som du öppnar munnen för o säga något så totalt värdelöst, som inte ens läraren egentligen bryr sig om.jag vill ha tillbaka 23 sekunder av mitt liv, at once.  och nej din idiot, förmodligen får du inte ens ett + i kanten, men du kanske tycker det är kul o lyssna på din egen röst? HA, vill du ha ett tips? köp en bandspelare och tryck på record, så kan du ha små konferenser om fröken julie och hennes vänner och sedan upptäcka vilken slemig röst du har, HAPPY HAPPY?
aja... eller nä, fan, nu blev jag sur, jävla smörare... era mammor är pappor abri abri.

aja, nu börjar fröken Tucker gorma på msn o försöker berätta hur jag ska betala min vackra studentmössa, som om jag vore en byxlös pingvin och inte visste hur man gjorde liksom, HAHA. aja, peace out och für der führer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback