Dessa småläxor känns lite som...

...ett pack bolsjeviker. de tar massa kraft ur en utan anledning och man får ingenting tillbaka.

just läsloggar måste vara det värsta man kan göra av sin tid. En bättre gärning vore att skriva dikter på danska om vårblommor i polen till judar i afrika. de kanske känner någon uppskatting iaf ^^

här sitter man o bläddrar upp ett random uppslag i boken, blundar, drar med pekfingret, säger "STOPP O BELÄGG" och vips så har man ett citat som man ska ljuga ihop någonting mumsigt om.

och det hela känns faktiskt oerhört värdelöst. jag känner mig inte direkt som någon hyperforskare för jag petat ner nåra rader om hur najs det är med demokrati och hur dåligt det är med maffia. jag känner mig bara deprimerad för att skolan tvingar en till dessa handlingar. det går under beteckningen psykologisk och onödig tortyr, ett pack sadister de dära lärarna.
...och jag kan inte låta bli att tänka på det, man säger att den totala kunskap som kommer användas från gymnasiet i framtiden är 5%. Fatta hur många timmar man lägger ner på något som egentligen är helt onödigt?
och skulle man någon gång hamna i "vem vill bli miljonär" så ställer de ju ännu dummare frågor än vad man lär sig i skolan, typ "vem var vise president i finland 1943" eller "hur lång mustasch hade hitler när han var 23 år och låg i sängen med muschen tryckt mot väggen" eller "hur lång är Islands mest amputerade dvärg?"

aja, Von Pluring skall åter till verket... har ju bytt mitt fyllo-motto mot ett något mycket mer latare, något "det här är Pontus" motto

Kommentarer
Postat av: Roggan

Haha det kan inte vara mycket du tycker är värt att göra;)

2007-01-25 @ 20:29:54
Postat av: Gauteolea

Very cool site. I like the floating effect. Good programming on the Guestbook too.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback