Den enes katastrof, den andres blogg ^^

well, jag o johan toan drog ut till almnäs igår för o sladda lite med bilen på deras megastora lastbilsparkering på ett övergivet militärfält.

och medan vi satt där och sjöng ikapp med vår vän bob marley så glider vi förbi en brinnande villa. helt gigantiskt övertänd. vi tveka inte en sekund, jag menar, hur många gånger får man chansen att ringa 112 på riktigt?
så vi ringde, drog 2-3 sladdar, åkte tillbaka och guidade in FYRA brandkårbilar, världens action. dom jobbade effektivt måste jag säga. och morshan i familjen vars hus höll på o brinna ner, var förståeligt chockad. hela deras familj var ute i morgonrockar med 7.5 minus ute, så jag erbjöd dom en plats i min varma lexus, men de tackade o satt sig i sin egen bil, hmpf.

aja, och idag har varit en helt värdelös dag i skolan, en sån där dag som när man tänker efter dagens slut "vad lärde jag mig idag?" - ingenting. det hade varit smartare att dansa fågeldansen inför en publik bestående av ankor & troll.

Jag o gustav har iaf spammat FC med lite kapitalism, dagens goda gärning.

hay då

Kommentarer
Postat av: cecilia

Ha. Jag åkte buss förbi en brinnade villa en gång.
Fast jag har aldrig ringt in på polisens hotline, eller vad det heter. Haha jo förresten, en gång såg jag en hund som var inlåst i en bil, och då ringde jag polisen :D.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback