Jamen nu lugnar du ner dig...

Folk har alldeles för liten humor, man måste kunna ta emot en pajj i ansiktet och le (eller bli skogstokig) för då underhåller man ju andra. det är det jag menar, folk bjuder alldeles för lite på sig själva.

schelv är jag en sån där glad själ som för det mesta ba skiner omkring här o där. humor är min grej, läs den här ba:

En full man blir utkastad ur kyrkan och landar framför ragnhilds rektor. Mannen reser sig med stor möda långsamt upp. Sen säger han till rektorn:
- Godmorgon rektorn.
- Godafton.
- Får man spö och TTA (trygghet- trivsel & arbetsro) lektioner om man kallar rektorn för gris?
- Ja, det får man.
- Jaha, men får man spö och TTA-lektioner om man kallar en gris för rektorn?
- Nej det får man inte.
- Jaha tack då rektorn

HAHA. ^^

och den härå, för underbar, den känns så simpsons :D

En 80-årig man är på sin årliga läkarkontroll och läkaren undrar hur han mår. Mannen säger att han aldrig mått bättre. Han berättar att hans 18-åriga fru är gravid och vänta hans barn. Läkaren tänker en stund och säger sen: "Låt mig berätta en historia. Jag känner en kille som är hängiven jägare. Han missar aldrig en jakt. Men en dag när han skulle ut och jaga hade han lite bråttom och fick av misstag med sig sitt paraply istället för geväret. Så står han där i skogen och mot honom kommer en jättelik björn. Han höjer paraplyet mot björnen, kramar handtaget, och vet du vad som händer?" Efter att ha funderat ett tag svarar mannen "Nej." Läkaren säger "Björnen föll ner död framför honom". Mannen utbrister:"Det är ju omöjligt! Någon annan måste ha skjutit björnen." "Det är ungerfär dit jag vill komma...", svarar läkaren.

HAAAAAAHAHAHAAHA, akej, akej, den här då:

En blind man går in på en lesbisk bar av misstag. Han tar sig fram till en barstol och beställer en drink. Efter att ha suttit där en stund ropar den blinde mannen till bartendern:
-Vill du höra ett blondinskämt?
Baren blir med ens döds tyst. Med en mörk hes röst säger kvinnan jämte honom:
-Innan du berättar det skämtet bör du veta en sak. Bartendern är blond, servitrisen är blond, jag är 2 meter lång, väger 107 kg är blond och har svart bälte i karate. Kvinnan som sitter jämte mig är blond och tyngdlyftare. Kvinnan till höger om dig är blond och proffsboxare så tänk dig noga för innan du berättar historien.
-Vill du fortfarande berätta den?
Den blinde mannen:
-Näe, inte om jag skall behöva förklara den fem gånger.

kunde inte låta bli ^^ hihihi

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha, ja vad ska man säga?
Pontus, vad får du allt ifrån?:D

2007-02-12 @ 18:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback