Hälsorapport

Jaha. Jävla skitlördag. Förstå om nån idrottare i paralympics sprang fortare än Dig, skulle du inte må förfärligt dåligt?

Exakt. Det gör jag nu, vi torskade med 3-1 trots att Tynnerström var lysande i försvaret (han var lite bitter på mig, för han har ont i armen fortfarande..tihi) och fan. jag är så jävla sur. Jag måste spara längre hår, jag var 2cm från att nicka in världens kanonmål, Elias drog på värsta bästa inlägget - men med skruven åt fel håll. Äh, hade jag slängt mig hade jag ju nåt men fan, det tänkte jag inte på. Skit skit skit.

Jeje, Irakier är gjorda av hemskt svagt virke, inga vikingar här inte. Det ser så roligt ut när Pontus 1.78 lång 70kg tacklar alfahanen 1.85 95kg och fettot blir liggandes och gormar av "smärta". nej, inte undra på att USA kunde ta över den där kärnvapendiktaturen så enkelt om Iraks soldater redan låtsas bli skjutna ^^

Näe, iallafall, jag surnade till och totalt så skickade vi av 5-6 av deras spelare från planen, jag stod för 2 av dom. hi.  Å andra sidan så är jag inte så jävla fit for fight själv...

*två tånaglar är sönderstämplade, dom är itu (så rent teoretiskt kan man säga att jag har 12 tånaglar, ballt va? ;)
*Skinnet är borta på höger knä.
*högra fotvecket är uppsvullet :( det gör ont o gå...
*jag har fan ont i kuken, horirakiern på min kant drog i min snopp när jag markerade honom vid inkast. SÅ JÄVLA LÅGT!!! (han skickade vi av planen ganska snabbt. Attack mot hälsenan, mums)
*Vänstra delen av vänsterfoten är röd och min vänstra fotbollssko gick sönder... Grr.

Men jag klagar inte! Eller öhm.. iaf inte på planen, den där mördarstämplingen mot fotveckat (som förmodligen var avsedd att döda) gjorde ganska så jätte ont, men jag hatar italienare o andra bögar som skriker för ingenting, så jag biter alltid ihop o ger den angripande ett lätt leende som varskor omdelbar hämnd utan nåd.

Jag hatar hatar hatar o förlora, fy fan. så är jag hungrig också. Tyck synd om mig. hej då.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Vaddå? Avbröts inte ens matchen!? Jag är grymt besviken på din insats Pontus!

2007-08-11 @ 18:16:47
Postat av: Pontus

Njaej, både och. Alltså domaren kallade till sig vardera kapten och tog ett snack, därefter blev det "samling" med vardera lag som gick igenom att domaren skulle införa noll-tolerans=gult kort för...well i princip allt som inte är reko. Sen blev det 4 pauser på grund av tjafs, och så hade vi ett mindre upplopp efter att dom sparkade på vår innermittfältare Johan när han låg ner. ^^

Postat av: Lindberg

Jag väntade mig blooood och bråd död!!! ;)

2007-08-11 @ 18:56:14
Postat av: Pontus

haha, jag kan fota mina fötter åt dig, vänsterfoten plaskade när jag tog upp den ur skon. Hur mycket blod kan kroppen vilja skicka till en tå - egentligen? jaja, bråd död blir nästa gång, man kan helt enkelt inte gå för fort fram.

2007-08-11 @ 19:01:02
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Malin

klappa på huvudet

2007-08-13 @ 01:14:07
URL: http://malicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback