Spanjor, din fuling

Amen morsning! Nu ere såhärva, att min mor fyllde 49 idag hurra! :D

Var o tränade igår o så, det var okej. sen skjutsar jag alltid hem Elias efter träningen och efter som Sisam och en av spanjorerna ska dit också så kör jag dom till hovsjö aswell. MEN, igår hade jag en blå handduk i baksätet o när spansken hade gått av, så var den försvunnen!

Spanjoren baxa en blå handduk av mig! ...tú madre es un manzana!

Aja, har man så fult namn som han har förstår jag att man måste hävda sig på nåt sätt... men ge fan i mina prylar... hoppas han har benskydd på sig nästa träning...
Han heter Rubbén. haha. Låter som en michelindäcks-gubbe-namn :D aja, han är inte bra på fotboll heller. inte engelska heller föresten. ibland undrar jag om han ens hajjar spanska... jag försöker ju konversera med pysen men han blev väl inte vaggad korrekt när han var barn.

Aja, appro på Elias så får jag inte skriva det jag tänker skriva, men eftersom jag som sagt tänker skriva det så gör jag det, hajjaru?

Erika har tvingat på Elias nån slags "vårrensning" man käkar bara grönt stuff i en vecka, och Elias tycker att det är jättemesigt, så om jag skriver det här så får jag stryk. HAHA, abri hit me, hit me.

Scelv bryr jag mig egentligen inte, men det är så tråkigt o se Elias på dåligt humör hela tiden, vilket han gärna är när han är hungrig, får spö i schack, Tekken o blir tvungen att gå ut med soporna. he.

Tåmårråw lär det blir SMOCK-fullt på hamnmagasinet, så förmodligen måste alla dansa tryckare för att få plats (inte mig emot dårå ;) men det jag tänkte komma till är att man bör vara där lite tidigare för att undvika kö und so weiter. jag säger senast halv 11.

Over n' out /Din honung på nätet

Kommentarer
Postat av: Elias

heheh, vi ses...
1. ja förlorar aldrig på tekken.
2. sopor suger.
3. jag ska slå dig, eheh.

ha d cool elias

2007-04-26 @ 19:16:43
Postat av: Pontus

1. Jao, ibland, det vet du ;)
2. Det är därför du inte har några speglar hemma? :D hahaha
3. Jag ska anställa dig.

;)

Postat av: Uffe

Hallå där, käre vän. Det har kommit till min kännedom att du är på gång att öppna eget. Nu är prylen den va, att jag har inget kneg för tillfället så jag grunnar på om du kan tänka dig att ta mig i tjänst. Om du kan tänka dig att göra det så är du en renhårig pajsare tycker jag.
Tack på förhand /Uffe

2007-04-27 @ 00:59:40
URL: http://spju3.blogg.se
Postat av: Pontus

Hej där kära vän, tjänsten är redan tillsatt. Tack för visat intresse ;)

2007-04-27 @ 09:21:40
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback