RAWR!!

Yes. Jag är klarvaken och har genomfört min morgonrutin vilket innebär:
1. hoppa upp ur sängen som kung-fu kineser gör. (ni vet, man ligger på rygg och sen som sen slänger man upp benen som viagra och skjuter ner dom som om man siktar på Hiroshima o så landar man upprätt.) Ta daaa!

2. Kollar spegeln, det är alltid intressant hur morgonfrillan sätter sig, idag var jag alldeles platt på ena sidan och sen såg det ut som Crusty the Clown i simpsons på andra sidan. jag vill bli hårmodell! :D

3. traskar upp o sätter mig vid datorn o kikar igenom min statistik, för jag är väääärldens statistikbög, tog 3dje högsta unika ip-nummer rekord i igår dårå ;) Av konkurransskäl så kan jag givetvis inte anslöja några siffror, än för den andra innersta kretsen. det förstår du va.?

4. Sen när jag sitter här o känner mig allmänt ball så lägger jag upp en plan för dagen. Dagens göromål är följande, sätta mina vackra växter i större krukor, O yeah. Träna lite, mitt kort går ju ut 12 maj och jag har typ 5 Gainomax kvar, måste utnyttjas, föresten har jag börjat se massa ådror på armarna nu, JA, du kan kalla mig Alfred.

Fast o andra sidan är jag jävligt sugen på o glida upp till estocolmo o konsumera nåra skjortor, parfym, hårgelé och en glass. usch, nu blev jag ambivalent.


Sitter ni med nerladdningsprogrammet på så bör ni ladda ner Melody club - fever fever och  Mcfly - Don't stop me now , dom är najs.

Schelv så är jag fan sugen på o dra lite singstar eller en fin film ikväll...  

Den ena björken till den andra: "Do you löv me?"
"Näver"

HAHA. så jävla dålig, jag ber om ursäkt.  Amen den härå:

En veterinär blev sjuk o gick till doktorn. Doktorn bad denne att fylla i några formulär, ta en kopp kaffe, ställa nåra frågor om dens bakgrund o sådärva.
Då avbryter veterinären o säger: "Doktorn, jag är veterinär och behöver inte fråga mina patiener massa frågor, jag bara tittar på dom o sen ser jag vad det är för fel."
"okej, sa doktorn, du ska få se vad jag kan"
Han undersökte henne snabbt (kom fram till att hon var sosse) och fråga inte en enda fråga o skrev sedan ut ett recept till henne.
"ta de här tabletterna i 10 dagar, går inte det så måste vi avliva dig"

HAHA! Jag ska också bli sån doktor. hahaha

Här har ni aledningen varför jag sitter bakom en dator och inte schteker på en scen:
hehehe...

Aja, jag älskar min mor och sådärva men hon har ett skratt som låter som ett krigsrop från världens spartan! ...Eller som om hon får stryk. Hon sitter där nere nu, o varje gång jag inte är beredd på det så får jag världens adrenalinkick och hela mitt psyke blir inställt på att MÖRDA, mörda mörda mörda, o så rusar jag ner med min bambu-stav i högsta hugg för o göra slarvsylta av det kronjon som slagit min mor, o varje gång så verkar mina päron lite konfunderade hurvida jag mår bra eller ej...

...jag vill bara vara bra jue..

Kommentarer
Postat av: Jakubsophie

I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback