Min humor... hehe

Ur Rocky, två killar + en tjej.

Tjej: Har ni gjort något annat än att bara kröka och liga på stranden sen ni kom hit?
Kille 1: Ja, vi var i Ao Nang och sköt med pistoler också! Helt bananas!

Kille 1: De har en skjutbana där, man får panga med magnum, 9 millimeter, 45:or och hagelbrakare! Det var svinkul! Jag gick på skytte när jag var liten så kan jag tekniken, man ska andas ut och sen krama hela pickan långsamt till det smäller!

Kille 1: Det roliga var att Mange är ju värsta vapenfetischisten! Han prennar på Gunses and ammo och Soldier of fortune och andra såna tidningar för klanmedlemmar och mobbade Amerikanska tonåringar i trenchcoat som gör rörbomber på håltimmarna, men han ver helt kass!
Kille 2: Äh va fan!

Kille 1: Han skulle inte träffa en ladugårdsdörr med bazooka ens om hela ladan rasade ihop över honom! Han höll på att blåsa bort hela fejset när han sköt hagelgevär för han pressade näbben mot kolven!
Kille 2: jag kunde väl inte veta att det värsta Wasaskeppskanonen!

Kille 1: Nej, för du är van vid att det bara vibrerar lite i spelkontrollen när du kutar runt med en luftvärnskanon och pepprar araber i Call of dutty!
Kille 2: Men alltså, det måste varit fel på geväret! Man flög ju ur flipflopsen för fan!

Kille 1: Sen fick han stå där med fläskläpp och bössan på sidan som en gammal redneck som jagar bort hönstjuvar från sin gård! GET THE HAIL OFF MA PROPERTY, NIGGER!!!!
Kille 2: Om måltavlan liknande dig hade det nog gått bättre...


HAHAHAHA! "Wasaskeppskanonen" HAHA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback