Gårdagen ur ett nyktert perspektiv.

Well well well. Jag måste säga att gårdagen var jävligt bra, man blev lite lagom sådär mysfull som ni såg i föregående inlägg. ;)

Spanjorerna var fett roliga o prata med, vi hajja inte vad dom sa, dom hajja inte vad vi sa. o där stog vi babbla om allt o inget i typ en kvart. Det bästa var när jag tröttnar o säger leendes
"fan va ful du är"  bara för att han ändå inte hajjade liksom. Då kommer vakten o säger
"hörrö, lägg ner det där"
"Lungan, han e spansk serru, han hajjar ingenting"
"haha okej, fortsätt så"

schöning ;)
Sen sa jag åt den där Alexandra mojängen o säga till en spanjor "hijo de puta"  (men jag sa det på skoj)
snabbt som satan rycker hon tag i en spanjack o ba: "HIJO DE PUTA MOTHER FUCKER" (okej, minus "mother fucker") but still, helt crazy, jag trodde hon skulle få spö (eller jag själv hehe), så jag var snabbt där o började prata fotboll med spansken så att han skulle komma på andra tankar.... shihi ^^

Aja, vaknade upp idag lite småfull, märkte att jag låg o stirra i taket o klappade katten, gick upp o styrde upp lite mackor o sen åkte jag iväg o hämta Elias, för det var ju som nämnt i föregående inlägg match idag.
Brunnsäng - Gnesta

Vi hade tydligen mötts för 4 veckor sedan o åkt på spö med 3-2. Ingen ordning, dax o visa vem som bestämmer.
Jag fick lira högeryttermittfältare o det var najs, förutom att jag gick omkring alldeles bakis på planen med darriga ben och rapade öl då o då. o yeah.
MEN.
vi har hörna, så jag traskar upp o blir markerad av världens grobian, han lukta förfärligt och var stor som ett hus.
Men med tanke på att jag lirat back i 8 år så har jag lärt mig alla tjuvknepen som anfallare gör mot sina försvarare. Så när hörnan slås så sätter jag en armbåge i njuren på han o sen, (tänk er i slow-motion) så liksom försvinner gravitationen och jag ba'  flyger samtidigt som alla mina lockar på huvudet får sig en viagra-injektion och reser sig som stål och sen ba PANG, så nickade jag upp bollen i nättaket, 1-0 för Bronxeng. Schtek.  Det var så längesen jag gjorde mål, närmare 8 år sen då jag mest lirat back sen dess, så jag tyckte att jag förtjänade detta stycke text.

Well, vi vann med 7-2, Firma Sjögren/Kranz har ju en tendens att spela fysiskt, men det var ju då dessa bönder från gnesta som började. Jag dårå, som är lite smartare än Elias ger igen när inte domaren kollar, tihi.

Elias blev utvisad.
Jag blev kallad 'fitta' ganska många gånger, de va najs, för de fick massa gula kort hela tiden... hähä.
Jag råkade stämpla sönder deras målvakts målvaktshandskar, men han var ett svin o förtjänade det.

Schelv så tycker jag att det är ganska kul med vuxna som retas med varandra.
Jag fäller en gnestaspelare o han blir liggandes, då kommer olof (min gamla mattelärare i brunnsängsskolan för den som känner att den ville veta vem olof är) o säger till gnestasnubben:
"Nä men gubben...ska du inte ta o åka till sjukhuset?"
"hö, aa om du kör då."
"hah, betalar du bensin då, för så mycket som du väger lär det gå åt 3-4 tankar" så joggar olof iväg.

....shihi^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback