WOOOHOOO!!!! KOMMUNPAAAARTY!!!!

Okej, förra året hade showen bestått av Lill-babbs. Jag får inte ens upp nån bild i huvudet, men det låter ju inte så jävla upphetsande direkt... Det hade dessutom varit dåligt.

Nu var det iaf stenbra!!!
Asgod mat! 80% av populationen var kvinnor -Även om man lätt kan sålla bort 97% av dom. ;) Och sen var det jävligt bra show med Charlotte Perelli, Nordman, Magnus Carlsson, Jan Johanssen, Herrey, Tommy Nilsson, Pernilla Wahlgren och massa roliga sketcher med snubbarna från Täljerevyn!

Pernilla Walgrens ben är exakt så som tjejer ska ha det, jag fattar inte att hon är 42 asså.
Helt schukt. Jag stod och hängde med Mr Kuylser, alltså Sofia Kuylsers farsha.  Schön snubbe, avslappnad, glad & reko, som en norrman. Jag nämnde fröken Wahlgrens ben och det bara lyste i ren extas från pappa Kuylser. Vi var exakt på samma våglängd. Där stod vi som förtrollade och skrålade ut "Picadelly circuuuuuuus.....!" Hehehe...
image854
Pernilla Wahlgren

Nu är jag iaf trött till döden. Jag kom ju aldrig hem efter Ragnhildskivan. Jag sov tre timmar hos Paco och gick till jobbet sen. Men jag arbetade bra idag, trots att det blev värsta karatefyllan. Jag fattar inte. Jag blir aldrig härdad :(
Nevertheless, det sprang omkring en fotograf idag under showen, jag petar upp fotona när jag får dom. För det Var ballt :)
Sen var det jävligt kul när Anders Lago och hans två side-kick-kommunalråd, hon miljöpartisten, Eva (?) och vänsterpartisten Stefan (?), hoppade upp på scen i tellytubbi-dräkter! Höll på o garva ihjäl mig :D
Sen var Moderaternas brud, Marita Lärnestad ganska töntig tycker jag. Hon var kaxig på ett fel sätt medan Mr Lago stod där med glimten i ögat. Hon led av hockeypockesyndromet. Det tar emot min blåa själ - som ibland nästan blir brun -att konstatera att Anders Lago verkar vara en bra mycket bättre ledare än Lärnestad.

Nu sitter jag här i onsdagens party-outfit och ska duscha & gå o lägga mig. Adjö!

I Indien talar man över 140 huvudspråk och 845 dialekter.

Kommentarer
Postat av: Pacs

Fick du något napp på wahlgren eller någon annan dam på festen?

2008-05-08 @ 23:45:28
Postat av: Pontus

No comments ;)

Postat av: David

42 är väl ingen ålder?

2008-05-09 @ 00:24:54
URL: http://Davemeister.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, ni var ganska glada i maten igår, och jag håller verkligen med; vad många skabbiga tanter som jobbar på kommunen.

2008-05-10 @ 00:00:24
Postat av: Mr Kuylser

Kul att en schöön,avslappad "gubbe" fick hänga med en ung snygg och just kille med en hel del mellan örona..och dessutom kolla snygga spiror på scen.

2008-05-26 @ 21:07:20
Postat av: Mr Kuylser

Kul att en schöön,avslappad "gubbe" fick hänga med en ung snygg och just kille med en hel del mellan örona..och dessutom kolla snygga spiror på scen.

2008-05-26 @ 21:07:55
Postat av: kuylser

Slant på tangentbordet och alla koder, värre än inloggning i komundatorn. Kan vara svårt å fatta en bloggares vardag

2008-05-26 @ 21:11:00
Postat av: Pontus

Kuylser: ah, men visst serru. Dreamteam ;)

2008-05-27 @ 11:32:17
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback