Peon says: Work work!

Hey..
Jag är helt slut. Jag har jobbat hela dagen, sen stack jag från jobbet till gymmet till mitt garage. Det är ju PINGISMÅNDAG, WOOHOOOOOOO!!!!!!

Efteråt sätter jag mig i soffan i 3 minuter och tittar lite med mamma. Plötsligt säger hon med en sån hära trött och nästan irriterad röst: "Hänger du upp tvätten sen?" Frågan var givetvis retorisk. Chefen säger X, Pontus utfärdar uppdraget. Det är en tyst överenskommelse.
En gång när jag gick i femman så hängde jag tvätt för att mamma hade sagt åt mig att göra det. När jag blev klar ropade jag på mamma, för jag ville få lite bekräftelse. Lite beröm. Jag hade ju gjort nåt som ingen av mina vänner någonsin gjort. Vad gjorde min mamma när hon fick se den upphängda tvätten?
Hon skrattade. Hon skrek av skratt. Ett skratt så fullt utav hån att mina lockar på huvudet blev raka.
Jag blev ledsen. Jag var dålig. Jag gjorde mitt bästa men blev utskrattad... :(
Sen gick jag därifrån och byggde ett legoslott som jag sparkade sönder. Sedan dess tog det flera år innan jag hängde tvätt igen.

Så, ja, fullt förståeligt förträngde jag dagens uppgift, min mamma kilade just förbi mig med en tung suck som mätte 5,8 på richterskalan och sa: "Du kan inte bara leka hela dagarna, det gååår bara inte. Du måste ta någon dag i veckan där du hjälper till hemma blah blah blah"

Asså, lätt för henne att jämföra "hänga tvätt" med pingis!!! Hon har ju allt redan! Hon har en snygg villa, en man som kör lexus, en blommande trädgård, två katter, två barn. Jag har liksom ett pingisbord i garaget omgivet av skräp. Hon vägrar liksom förstå att jag måste bli bra i pingis! Vad ska brudarna säga om jag är sämst på pingis liksom? dah. "Är du tillsammans med Pontus?" "aa" "Aha, är det han som är så dålig på pingis?" NEJ, MAMMA, NEJ! IT'S NOT GOING TO HAPPEN! NEVERRRRRRR!!!!! Hihihihihihi....

Jag Är rutinerad serru. Jag vet precis hur dom där samtalen går till. Det är bara att ge med sig direkt. Annars kommer hoten fram: "...du får du inte låna bilen" "åh, gillar du att tälta mån tro? Det verkar nämligen så" osv osv. Jag förlorar liksom alltid i längden.
image866
Jag är en händig man, när jag vill ;) tam ta ra ram...

Det värsta av allt är att jag vet att mina föräldrar har rätt. Jag har lite dåligt samvete ibland. Okej. Jag är lite lat. Korrigering; Minsta motståndets lag-lat. Okej. Jag ska försöka att bli duktigare... jag lovar. Jag valde föresten onsdag som min städdag. Men, att hänga tvätt är liksom inte min grej... okej?


Man kan inte hålla andan tills man dör.

Kommentarer
Postat av: Pacs

Det är inte vilket garage som helst så tycker du ska vara nöjd! Allt finns liksom där, det är där det händer

2008-05-12 @ 23:31:57
Postat av: Johan

Ja som snacket går är de ett garage i världsklass. Har dessvärre aldrig upplevt veckodags pingis där .. men en dag .. då .. står ja överst på tronen med racket i min hand!

2008-05-13 @ 16:29:40
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

fan vi måste ta en dag och rensa ut allt skit som ni inte ska ha kvar i garaget. mina nya bollar försvinner direkt! Hahaha stackars ponus kan inte hänga tvätt :)

2008-05-13 @ 16:42:23
Postat av: Pontus

HIF-mannen, Johan & Vesper: Det är rensat nu!!! Allt utom gräsklipparen! Sen så ska jag hänga upp ett litet skynke vid den avlångabokhyllan, så att bollarna inte kommer in där. Det här blir kanooooooon!

Postat av: Anonym

Pax för att vinna!

2008-05-13 @ 21:55:01
Postat av: Pontus

Paco: Jag lirar med vänsterhanden dårå ;)

2008-05-13 @ 21:59:27
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Prins Rosenberg

Vet du varför man inte kan ta självmord genom att inte andas?

2008-05-13 @ 23:35:17
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Pontus

Ja, man ska tydligen svimma innan dess och då går andningen igång automatiskt. Du får gärna pröva att motbevisa det ;) hihi..

2008-05-14 @ 08:39:33
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

Fyfan vad najs! vad glad jag blir :D

2008-05-14 @ 16:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback