Ironman!

Det är vad jag är. Idag, direkt efter jobbet var det 'kommunruset', (och direkt när jag kom hem dammsög jag undervåningen, WAA!!! Jag är ostoppbar) av någon outgrundlig anledning valde jag att springa en mil. Något jag ångrade lite innan start, men musklerna i benen var mjuka och jag hade bra bodywork musik, så det flöt på!

Jag kom iallfall på 8:onde plats tror jag, jag vet inte tiden exakt, men en kille som jag såg gå i mål före mig hade 45.05, så jag tror jag fick 45.30. Min målsättning var iallafall under 50 minuter och att inte stanna. Mål: Avklarat! Jag har värsta kult-jogging-skorna. Kvar från årskurs 8. Jag springer liksom i två rejält slitna reliker:
image882
Artifakter från förr, riktiga trotjänare minsan!

Det var en kvinna, i sina bästa år (A), som sprang på som fan, asså, rena rama amazonen! Jag hakade på henne tills det var 500 meter kvar av loppet, då rejsade jag förbi, men jag var tvungen att söka upp henne efteråt och ösa massa beröm! (inte för att jag anser mig asbra på löpning, och jag vet att det är lite tabu över att säga det här, men hon var grymt bra för att vara tjej - och halvgammal... hihi) Hon sa att hon kände igen mig. Att hon sett mig i en skolkatalog. Leendes fick jag höra att hon hade döttrar ;) , Erika Staving(?) tror jag. Jag känner igen namnet, men får inte upp nåt ansikte :( haha..
Aja, värsta järnmorshan iallafall, 49 bast! I'm impressed ;)

Tömde mobilen på lite bilder, och kom på en sak som bör tas upp. Det finns en infernalisk trappa i Södertälje. Det är den som är bredvid McDonalds som går upp till flickskolan.
image883
Idiotiskt trappa

Den är helt störd. Man kan inte gå normalt i den. Varje trappsteg är ju typ 4 dm, så det slutar med att man tar ett trappsteg i taget. Det blir helt enkelt jobbigt för ena benet, som måste trycka ifrån vid varje trappsteg. Trappstegen är dessutom för långa för att man ska kunna ta två i taget. Trappjäveln är bara helt störd. Pröva att gå i den så förstår du.

Världens enda uppstoppade blåval finns på Naturhistoriska Museet i Göteborg.

Kommentarer
Postat av: sanna

hahaha! det var min mamma.. och stawing stavas med dubbel-w ;P

2008-05-28 @ 22:35:45
Postat av: Johan

Bra pontus, en annan hade säkert inte orkat. Men det är ju å andra sidan för att jag spelar fotboll och inte sitter på bänken och vilar ...

2008-05-28 @ 22:39:24
Postat av: Pontus

Sanna: Jaha!!! haha, hälsa ;) Men varå, har du en syrra som heter Erika? ...Kanske har jag förväxlat nåt?
Johan: Sant, Paco skulle nog kunna kuta 5 mil, lätt. Haha.. Du däremot verkar göra stora intryck på planen som måste informera tränarna att du är vänsterfotad efter två månader för att dom inte märkt nåt :D hihihih...

Postat av: Jeffan

Dra på trissor! Pontus du måste köpa nya löparskor ;D hihi kommer ju skada dig om du springer runt i dom där gamla fossilerna;D

2008-05-29 @ 06:15:56
URL: http://lifeofjeff.blogg.se
Postat av: J

Äh, tror ni skor fanns på stenåldern? Det var väl en mjuk och härlig terräng ni sprang i? Ta av dig skorna och spring barfota! Det är så vi är skapta!

2008-05-29 @ 07:40:56
Postat av: Remi

45.30... Äh du har bara bra biomekanik... Jag hatar dig ibland.

2008-05-29 @ 09:56:31
Postat av: Emma

HETA DOJOR PORRE ;)

2008-05-29 @ 13:56:47
URL: http://emmaforsmark.blogg.se
Postat av: Max

Hahaha undrar om man kanske skulle informera tränarna om att man är ganska lång så kanske man kan få spela target player på topp :P

Erika är 87:a och gick på Ronsenborg. konfirmera mig samtidigt om henne!

2008-05-29 @ 17:13:07
Postat av: Pontus

Jeffan: Rubriken är inte för intet ;)
J: Jag gjorde det när jag var liten, jag sprang på grus. Nu har jag stenhårda fötter, som värsta bergsturken! Ge mig en terrängbana så åker skorna av.
Remi: Om du slutar äta ditt jävla pulver som tynger dig så skulle du, liksom jag, sväva fram ;)
Emma: O JA! Det är bara förnamnet ;)
Max: Ha, pröva. Jahaja... snygg? ;) haha

2008-05-29 @ 17:26:58
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: David

psst;) du blir aldrig snabbare än mig på milen pojk!=D

2008-05-30 @ 12:58:54
URL: http://Davemeister.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback