Planteringsdags!

Här i Luxemburg är det knoppar på träden och meterologerna fastställde tidigare i veckan att våren är här. Kul! Dock så stressade det här igång mina gröna fingrar. Om det är vår nu så måste jag ju plantera! Pronto!
 
Sagt och gjort - jag, Emil & Sofia stack iväg till Luxemburgs motsvarighet till plantagen och bunkrade upp. Här ska odlas! Eftersom jag senare i april ska sättapotatis ska jag gifvetvis odla gräslök också! Utöver det blir det cayennepeppar, timjan, basilika och ruccolasallad. Så, med Veronica Maggio plånkandes i bakgrunden skred jag till verket!
Mums!
 
För er som inte vet kommer vi naturligtvis vara ett gäng Scanialag som deltar i Luxemburg team-Marathon nu i vår. Vårt lag som ställer upp härifrån blir hyffsat logiskt jag, Nisse, Sofia & Emil. Med bakgrund av det var jag, Emil och Sofia och sprang efter jobbet i fredags. Sofia sprang runt 7-8 km och jag & Emil dundrade igenom 14,3 km. De sista 4 kilometrarna höll vi 4 min 30 sek-tempo vilket får anses som hyffsat anständigt för två skrivbordstöntar med musarm, kroniskt högmod och tendenser till skörbjugg.
 
Andra sätt alla hålla sig i form är ju att sparka boll (så länge inte benen bryts vill säga - då blir man fet och jävlig) och det ska jag göra idag dårå. Lyckligtvis fick jag med mig mina succépjucks i packningen. Chocktaggad!
 
Ett gäng alkade britter, hur svårt ska det vara att snurra upp dom....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback