Fredag!

God morgon,
 
Det är alltså åter dags för fredag, hurra!
 
Det är många bra saker med idag, jag slipper min morgonträning. Annars morgontränar jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Egentligen ett pyttelitet pass typ 3x25 armhävningar, 3x25 sit-ups och 3x25 upphopp. Men det måste ju vara bättre än ingenting och det blir ju en del när man lägger ihop allt. Jag har alltså gjort 600 armhävningar sen jag kom till Luxemburg *klappar mig själv på huvudet*. Kanske, kanske blir det här året då jag inte går tillbaka till alla butiker jag köpt skjortor i och klagar på fabrikasionsfel: "Den är skjortan bara måste vara felsydd i ärmarna? Just runt överarmarna är det som ett tält!?"
 
Annars lirar Sverige hockey och även om jag är måttligt intresserad av sporten så är det ju ändå ett landslag. Det är ungefär som med handboll för mig - bryr mig överhuvudtaget inte alls förrän det blir landslagsmatch, då slås alla cylindrar på, WAAA!!!!
 
Dagen till ära som också råkar vara alla-hjärtans-dag så dyker Erika upp här ikväll. Eller. Hon landar i Bryssel och jag åker dit och hämtar henne. Det ironiska här är att hennes flygtid från Bromma till Bryssel är typ 1 timme och 50 minuter och min bilresa till Bryssel tar 2 timmar och 10 minuter. Men det blir väl rättvist att båda får resa lite...
 
Jag ska förlora min tankningsoskuld idag till nya bilen också och försöker pumpa in i ett mantra i skallen att: "Det är diesel, inte bensin, diesel, inte bensin,diesel....." det vore ju olyckligt om jag var lite disträ i ett litet ögonblick och tog fel. Jag blir ju lätt disträ och får höra då och då "AMEN DU LYSSNAR JU INTE" nä - och vet du vad? Då råkar det vara som så att jag uppenbarligen tänker på något som är mer intressant än vad du säger så då får du väl höja dig ett snäpp!? Det är i alla fall en egenskap som jag ärvt rakt av från min mamma, även detta "mmm"-ljud (som betyder att; jag-hör-i-ditt-tonfall-att-jag-ska-bekräfta-något-men-bryr-mig-inte-vad-det-är,-men-fortsätt-att-prata-du) ptja, ni förstår säkert hur traumatisk min uppväxt har varit.
 
;)
 
Trevlig helg allihopa!
 

Kommentarer
Postat av: Monica Mild

Sorry, ska försöka skärpa mig!!

2014-02-14 @ 17:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback